Kettő az egyben Fujitsu táblagép

Kütyü Magazin, 2022. szeptember 20. 10:10

A Fujitsu most bemutatott, levehető billentyűzetű „kettő az egyben” STYLISTIC Q7312 táblagépe egy eszközben egyesíti a táblagépek mobilitását és a noteszgépek produktivitását. Rugalmassága, robusztussága és kényelmes használata folytán ideális megoldás kereskedelmi környezetekbe a raktártól az eladótérig – sőt akár egész éves kültéri használatra.

A Fujitsu népszerű STYLISTIC táblagépe a legújabb, 12. generációs Intel processzorokkal és Intel Iris Xe Graphics grafikus vezérlővel dolgozik. Támogatja az 12. LTE modulkategóriát, és eSIM-funkcionalitással járul hozzá a maximálisan mobil működéshez. 

Robusztussága folytán bárhol használható 

A fokozott igénybevételre tervezett STYLISTIC Q7312 az irodán kívül, ipari és kültéri környezetben is megállja a helyét. Masszív, IP42 szabványnak megfelelő házát megerősített sarkok óvják az ütődésekkel szemben, portjait pedig kupak védi a portól és a folyadéktól. Utazáskor a felhasználó fogantyúval, vállpánttal és kihajtható támasztékkal ellátott, szilikontokba rakhatja gépét.

 

Kényelmes

A „kettő az egyben” táblagép levehető billentyűzettel rendelkezik. Nagyméretű, 13,3 hüvelykes képernyőjén az A4-es anyagok teljes méretben megjeleníthetők a könnyebb olvasáshoz. A tollal a képernyőn is gyorsan és biztonságosan aláírhatók a digitális dokumentumok. A toll másodperceken belül kényelmesen elhelyezhető és induktívan tölthető a ház beépített tokjában.

A STYLISTIC Q7312 induló súlya mindössze 800 gramm. 10 óra akkumulátor-üzemidejével tökéletes hordozhatóságot és rugalmasságot kínál. A korábbi STYLISTIC verziókról átálló felhasználók az előző generációk sokféle kiegészítőjét használhatják az új eszközzel. 

 

Lean, agilis és biztonságos 

Az eszköz felhasználói bárhonnan, bármikor biztonságosan és kompromisszumok nélkül dolgozhatnak. A beépített biztonsági funkciók között szerepel Windows Hello-támogatást nyújtó integrált infravörös kamera, ujjlenyomat-érzékelő és Smartcard-olvasó. A táblagép beépített Kensington-zárhellyel is rendelkezik.   

 

Ár és piaci bevezetés

A STYLISTIC Q7312 azonnal rendelhető a Fujitsutól és viszonteladóitól, specifikációtól függő áron.