Minden Galaxy felhasználó ingyenesen regisztrálhat a Samsung Members programra

Kütyü Magazin, 2022. szeptember 21. 09:48

Átlépte az egymilliót a Samsung Members magyarországi felhasználóinak száma. Az alkalmazás négy évvel ezelőtt még nagyjából 230 ezer hazai tagot számlált, azonban az exkluzív tartalmaknak, nyereményjátékoknak és a felhasználói támogatásnak köszönhetően a program népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nőtt a Samsung Galaxy okostelefon és tablettulajdonosok körében.

Egymillió felhasználót ünnepel a Samsung Members alkalmazás. A Samsung Galaxy okostelefonokon és tableteken elérhető applikáció olyan egyedi tartalmakat kínál, amelyek segíthetnek a felhasználóknak, hogy jobban kihasználhassák a készülékeikben rejlő lehetőségeket, betekintsenek a Samsung események kulisszái mögé, ötleteket kapjanak az egyedibb tartalomelőállításához, és támogatást a tabletfelhasználási tippektől kezdve a fitness kihívásokig.  

„A Samsung Members program exkluzív kedvezményeket, gyors támogatást, inspirációt és nyereményjátékokat kínál a regisztrált tagok számára, teljessé téve ezzel a felhasználói élményt” – mondta el Witsch Gerda, a Samsung Electronics Magyar Zrt. marketing igazgatója. „A személyre szabott ajánlatok mellett a program állandó inspirációt is nyújt a felhasználóknak, nem véletlen, hogy világszerte már több mint 16 millióan csatlakoztak ehhez a közösséghez. Nagy öröm számunkra, hogy 2022-ben a Magyarországi felhasználók száma is átlépte az egymilliót, hiszen így egyre többen vannak azok, akik még teljesebb, egyedi Samsung Galaxy-élményben részesülhetnek.”

Az alkalmazást egy nagyon egyszerű és gyors regisztrációt követően minden Galaxy okostelefon és tablet tulajdonos használhatja, és hozzáférhet többek között a szakértői tippekhez, tanácsokhoz, exkluzív tartalmakhoz és nyereményjátékokhoz is. A közösség fülnél kérdéseket tehetnek fel a szakértőknek és tippeket oszthatnak meg a felhasználók, folyamatos támogatást élvezve így.

A nyereményjátékok  folyamatosan megújulnak, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legvonzóbb ajánlatokat. Idén ősszel például egy kétszemélyes, kétéjszakás wellness hétvégét élvezhetnek majd a legszerencsésebbek 2 db Galaxy Buds2 Pro-val együtt, illetve az aktuális játékokkal most Budapest Park belépőket lehet nyerni, valamint YouTube premium tagságot vagy BOOKR Mesetár hozzáférést is lehet igényelni.

Az alkalmazásról a Samsung Members Program | Samsung Magyarország oldalon lehet többet megtudni, illetve regisztrálni is itt tudnak a Samsung Galaxy készüléket használók.