Az OPPO A57s okostelefon novembertől Magyarországon is megvásárolható

Kütyü Magazin, 2022. november 8. 15:08

Az OPPO globális okoseszköz márka bejelentette, hogy megkezdi az OPPO A57s okostelefon magyarországi értékesítését.  A készülék ultra-nagy felbontású 50 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, valamint a kategóriaelső akkumulátor technológiájának köszönhetően már 10 perc töltés után is közel 3 órán keresztül streamelhetünk videókat.

 

Vezető gyorstöltési megoldás és nagy kapacitású akkumulátor

Az OPPO A57s kategóriaelső, 33 W-os SUPERVOOCTM gyorstöltési technológiájának és az 5000 mAh-s hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a tulajdonosoknak nem kell többé aggódniuk az üzemidő miatt: a teljes feltöltés akár 12,7 nap készenléti időt, vagy 15 órányi YouTube streamelést tesz lehetővé. A nagy teljesítményű töltést a túlfeszültség és túláram elleni védelem teszi teljesen biztonságossá, ugyanakkor az akkumulátor védve van a túltöltéstől és a lemerüléstől is. Az iparágvezető éjszakai töltés megtanulja a felhasználói szokásokat, és kiszámolja, mikor kell tölteni a telefont az akkumulátor élettartamának optimalizálása érdekében.

 

50 MP-es AI duál-kamera a szemet gyönyörködtető fényképekért

Az OPPO A57s ultra-nagy felbontású 50 MP-es kamerával rendelkezik, amely a pixel binning eljárásnak köszönhetően minden körülmények között tiszta és részletgazdag képeket készít. A Portré mód 2 MP-es mélységérzékelőt használ a bokeh hatás létrehozásához, elmosva a hátteret a drámai és művészi megjelenés érdekében. A barátokról és családtagokról 8 MP-es szelfikamerával készíthetünk képeket, amihez AI portréretusálás is rendelkezésre áll.  Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosztás előtt pillanatok alatt optimalizálják a beállításokat a lehető legjobb végeredmény érdekében.

 

A színekben gazdag kijelző és a sztereó hangszórók elvarázsolnak

Az OPPO A57s 6,56 hüvelykes, színekben gazdag kijelzője nagy méretének, HD+ felbontásának és kiváló teljesítményének köszönhetően lenyűgöző megjelenést biztosít a tartalmaknak. A kijelző az NTSC színskála 96%-át reprodukálja, amely a bőrtónusokat még valósághűbbé, a filmek és a játékok speciális effektusait pedig még élénkebbé teszi. Az All-Day Eye Comfort funkciónak köszönhetően a képernyő fényereje automatikusan alkalmazkodik a környezeti viszonyokhoz, az éjszakai böngészést az Eye Comfort mód teszi még kényelmesebbé. A legtisztább hangzás érdekében az OPPO A57s ultra-lineáris sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek széles tartományú sztereó hangot biztosítanak. A Dirac 3.0 jelfeldolgozás tovább javítja a hangzást, és a legjobbat hozza ki a hardverből, legyen szó zenéről, filmekről vagy egy játék hangsávjáról.  Az Ultra Volume üzemmódnak köszönhetően a maximális hangerő még 44%-kal növelhető, ami hasznos lehet zajos környezetben, vagy például az idősebb korosztály számára.

 

Stílusos külső, tartós kialakítás

Az OPPO Glow Design felületkezelésnek köszönhetően az OPPO A57s hátlapját nanokristályok borítják, ami nem csak látványosan ragyogó hatást kelt, de rendkívül tartóssá is teszi az ujjlenyomat- és karcálló burkolatot. A telefon vízállóság tekintetében IPX4-es besorolással rendelkezik, tehát ellenáll a fröccsenő víznek.  A tartósságot az A57s esetében is az OPPO Enduring Quality szigorú minőségellenőrzési eljárásai garantálják. A minősítést azok a készülékek kaphatják meg, amelyek sikeresen szerepelnek a 6 területen 130 szigorú tesztet és 320 átfogó tesztelési lépést magába foglaló eljárásán. Az OPPO tesztlaboratóriumaiban a bekapcsológombokat 6 nap alatt akár 500.000-szer is megnyomják, míg a fejhallgató csatlakozókat 10.000 alkalommal történő behelyezésre tesztelik.

 

A ColorOS 12.1 szoftver kiemelkedő hatékonyságot és adatvédelmet biztosít

A ColosOS 12.1 mobil operációs rendszer tele van olyan fejlesztésekkel, amelyek még zökkenőmentesebbé teszik a felhasználói élményt. A FlexDrop felszabadítja a mozgatható ablakokban futó multitasking alkalmazásokat, a Google Lens-szel ellátott háromujjas fordító pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gyors mozdulattal lefordítsák a képek szövegét. Az adatvédelmi irányítópult segítségével a felhasználók láthatják, mely alkalmazások fértek hozzá a helyadatokhoz, a kamerához, vagy a mikrofonhoz az ellenőrzést megelőző 24 órában. A továbbfejlesztett adatvédelemi funkciók segítségével online közzététel előtt könnyedén eltávolíthatjuk a hely-, illetve egyéb adatokat fényképeinkről.

 

A OPPO A57s készülék 4+128 GB memória konfigurációval, égszínkék kivitelben kapható.

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 96.990 Ft.