Hangolódj a focira, és nyerj díjakat csevegés közben!

Kütyü Magazin, 2022. november 17. 15:19

Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális vezetője bejelentette, hogy bevezeti interaktív és játékos, futballal kapcsolatos funkcióit. A legkiemelkedőbb egy szórakoztató és interaktív tippjáték, amely barátságos versengést tesz lehetővé privát vagy csoportos beszélgetéseken belül. A felhasználók követheti a kedvenc csapatuk eredményeit a globális ranglistán, ahova felkerülnek az előrejelzések, amelyekkel esélyük nyílik különböző jutalmakat nyerni.

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, több mint 200 országban összesen több milliárdan rajonganak érte. A Viber kampánya úgy ünnepli a futballt, és azt a lehetőséget, hogy a világ minden sarkából összeköti a sport a rajongókat, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a mérkőzések követését és az azokon való részvételt.

Annak érdekében, hogy az alkalmazás több millió felhasználója együtt ünnepelhesse a sportot, a Viber szórakoztató szurkolói AR Lencséket, sportos kifejezésekkel teli matricacsomagot, valamint nemzetközi és nemzeti sportmédia Csatornákat is elérhetővé tesz a nemzetközi futballversenyek legfrissebb híreinek követésére. Ezek az új funkciók novembertől két hónapon keresztül lesznek elérhetők.

 

További funkciók: 

● AR Lencsék: A Viber két AR Lencsét is indít, igazodva a gólszerző csapatokhoz, tematikus, focilabdás kerettel és egyéb újdonságokkal.

● Játékos Lencsék: Játékos Lencsékkel a felhasználók kipróbálhatják, milyen gólt szerezni.

● Matricák: Az új matricacsomag futballhoz kötődő képeket és kifejezéseket tartalmaz angol és még további 18 nyelven.

● Csatornák: Kilenc sportmédia Csatorna biztosítja, hogy a rajongók naprakészek maradjanak a hazai csapataikról szóló legfrissebb hírekkel és történésekkel kapcsolatban.

“Világszerte rengeteg szenvedélyes futballrajongó van, így arra törekedtünk, hogy a Viber globális közösségének lehetővé tegyük az egymással való kapcsolattartást és játékot. Izgatottan várjuk, hogy sokféle jutalmat és interaktív tartalmat kínálhassunk felhasználóinknak” – nyilatkozta Atanas Raykov, a Rakuten Viber top piacok növekedéséért felelős senior igazgatója. “Felhasználóink a barátaikkal, családtagjaikkal és kollégáikkal együtt ünnepelhetik hazai futballcsapatuk győzelmeit. A tippek megosztása, a legutóbbi mérkőzés eredményének ismerete, és a globális ranglista figyelemmel követése olyan egyszerű lesz, mint a Viber alkalmazás megnyitása.”