A hálószobák titkai olykor sötétebbek, mint gondolnánk…

forrás: Kütyü Magazin, 2023. március 1. 19:01

Túl a fiatal felnőttkori hencegésen, az ember már nem adja ki a hálószobatitkait még a legközelebbi barátoknak, barátnőknek sem, így aztán valóban jó sok rejtély övez minden hálószobát. Ezzel persze nincs is semmi baj, hiszen ami ott történik, az csak arra a két emberre tartozik (vagy háromra), aki részt vesz az aktusban.

A diszkréció mellett a konszenzus a másik nagyon fontos fogalom, hiszen csak minden fél egyöntetű és önkéntes beleegyezése alapján történhet meg bármi is a zárt ajtók mögött! Mai cikkünkben arra próbálunk rávilágítani, hogy mennyi minden belefér a “normális” szexbe, már ha egyáltalán lehet ilyet mondani, hiszen annyira relatív, hogy kinek mi az!

Félre az előítéletekkel!

Sokan sajnos a deviancia egyik formájának tekintik a BDSM szexet, és bár sokan szeretnék kipróbálni, csak kevesen merik azt mondani: “Most kiélem a BDSM iránti vágyaim!” Pedig a Vágyaim.hu BDSM részlegén annyi sok kaland várja a párokat, hogy az szinte elképzelhetetlen.

Ha őszinték vagytok egymással, és nyíltan el meritek mondani egymásnak, hogy titeket bizony izgat a téma, akkor egészen biztosan fogtok olyan játékszert találni, ami mindkettőtök számára megfelel. Mert azt azért nem árt leszögezni, hogy nem kell ahhoz szanaszét korbácsolni a másik hátsóját, hogy klassz BDSM szexben legyen részetek, sőt!

A szado-mazo együttléten túl is van élet!

Már csak azért is, mert általában téves elképzelések keringenek erről is, hiszen nem arról van szó, hogy elviselhetetlen fájdalmat kell okozni a párodnak, épp ellenkezőleg: a gyönyör és a fájdalom között annyira szűk a határmezsgye, hogy gyakorlatilag átjárható a kettő, és mindkettő gyönyörhöz tud juttatni.

Ehhez kapcsolódóan a paskolóval, pálcával vagy korbáccsal történő “ütlegelés” sem az erőről kell, hogy szóljon. 

Egy kis kötözős szex jöhet?

A legtöbb ember vágyálma között szerepel, hogy kikötözzék, és a szexuális vágyak tárgyává váljon - persze szintén normális keretek között, jó előre meghatározva azt a bizonyos biztonsági szót, amit kimondva a játéknak azonnal vége szakad!

Esetleg egy izgi szerepjáték?

A BDSM egyik népszerű alfaja a szerepjáték, ahol a hagyományos háziasszony-villanyszerelő forgatókönyveken túl további izgalmakat hozhat az alá- és fölérendeltségi szerep, így egy beteg-ápolónő, beteg-orvos, pap-apáca páros garantáltan nem hagy titeket izgalom nélkül!

Kukkolni is ér!

Talán meglepő, de sokakat izgat, ha kukkolhat, akár vetkőzés, akár szex közben, sőt van, aki azt imádja, ha őt nézik közben, így természetesen meg fogod találni erre is a partnert, ha jó helyen keresed!

Természetesen az igazán bevállalósak akár a viasszal való játékkal is kezdhetnek, amelyhez szintén minden kellék megtalálható a Vágyaim.hu webshopjában, de mindenképpen csak olyannal kezdjetek, ami mindkettőtöknek maximális szinten komfortos, hiszen csak úgy fogja tudni mindkét fél élvezni ezt a különleges szexuális élményt!