Mi is pontosan a tehertaxi szolgáltatás, és hogyan vehetjük igénybe?

forrás: Kütyü Magazin, 2024. július 1. 23:02

Előfordul, hogy nem költöztetésre van szükségünk, hanem arra, hogy egy-egy nehezebb tárgyat vagy nagyobb mennyiségű holmit vigyünk egyik helyről a másikra. Ezekben az esetekben mindig megfordul az ember fejében, hogy de jó lenne, ha itt teremne egy teherautó egy sofőrrel és elvinné ezt a dolgot oda, ahová szeretnénk. 

 A tehertaxi szolgáltatás pontosan ezt az igényt fedi le, ezáltal egy gyors egy egyszerű megoldás a kisebb volumenű szállítási feladatokra.

 

Hogyan találjunk tehertaxit?

 
Nagyon sok esetben csak komplett költöztetést kínálnak a cégek, azonban a Promove költöztető cég tehertaxi szolgáltatása ezt a problémát hivatott megoldani. Ha egy nagyobb bútort, elektronikai cikket vagy bármilyen háztartási gépet szeretnénk vásárolni, ami már biztosan nem fog beleférni a személyautónkba és a hosszadalmas és nem olcsó házhoz szállítást sem szeretnénk kivárni, akkor a tehertaxi megrendelésével gyorsan és egyszerűen tudjuk hazavinni új szerzeményünket.
 

Milyen esetekben célszerű ezt a szolgáltatást keresni?

 
Nagyon sokszor előfordul az, hogy egy nehezebb tárgyat kell elszállítani. Legyen szó egy elektronikai hulladék leadásáról, egy új hűtőgép vagy mosógép vásárlásáról, bútorüzletben történő vásárlásról, a tehertaxi megrendelésével gyorsan megoldhatjuk ezeket a viszonylag kisebb szállítási feladatokat. De olyan esetekben is remek választás, amikor ruhákat vagy kisebb ingóságokat kell szállítani, amelyek azonban az autóba nem férnek el, vagy nem szeretnénk busszal szállítani.
 

Mit foglal magába a tehertaxi szolgáltatás?

 
A tehertaxi szolgáltatás megrendelésével egy kisebb teherautó és egy profi sofőr fog a helyszínre érkezni. Nem dőlhetünk tehát hátra, mint egy költöztetés során, hogy mások végzik el a pakolást, hanem ez bizony a mi dolgunk lesz. Azonban a sofőr segítségére ebben az esetben is számíthatunk, így azoknak a nagyobb tárgyaknak a kocsira emelését, amelyek két ember igényelnek, meg fogjuk tudni oldani. Ezután a tehertaxi a kívánt helyszínre szállítja a holmikat, ahol szintén segíteni fog a sofőr a lepakolásban.
 

Mennyibe szokott kerülni ez a szolgáltatás?

 
A végső ár nagyon sok mindentől függ, a távolságtól, a helyszíni nehézségektől, azonban az óradíjas elszámolás esetében mindezek az időben fognak jelentkezni, ezáltal kiszámíthatóvá válik az árazás. Óradíjas elszámolásnál a megérkező sofőr elindítja az órát, majd a célhelyszínen, a lepakolás után leállítja azt, így világos és rejtett költségek nélkül tudjuk lebonyolítani ezt a feladatot. Az árajánlat adásakor, annak megtippelésére, hogy mennyi ideig fog tartani a szállítás, viszonylag pontos előzetes információkra van szükség a szállítandó dolgok mennyiségéről, a távolságról és a fel-le pakolás körülményeiről, ezek tudatában azonban már egyedi árajánlatot kaphatunk.
 
A tehertaxi egy modern, korszerű szolgáltatás és az internet segítségével könnyen elérhető. Már az árajánlatot is érdemes online kérni, így gyorsan fel tudjuk venni a kapcsolatot a szolgáltatóval.