AOC 16T3EA: a termelékenység erejének felszabadítása – bárhol, bármikor

Kütyü Magazin, 2024. augusztus 8. 19:24

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be az AOC 16T3EA modellt, egy sokoldalú hordozható monitort, amely a merész dizájnt lenyűgöző látványvilággal ötvözi, új magasságokba emelve a mobil informatikai élményt. 

A vékony kávákkal és elegáns kialakítással rendelkező 15,6 hüvelykes (39,5 cm) AOC 16T3EA modellt úgy tervezték, hogy megfeleljen a professzionális felhasználók, digitális nomádok és a hibrid munkavállalók igényeinek, akik dinamikus és megbízható eszközt keresnek a termelékenység és az alkalmazkodóképesség növelésére útközben.

A hordozhatóság és a vizuális ragyogás újradefiniálása

A stílus és a technológia tökéletes ötvözetét megtalálva az AOC 16T3EA 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panellel rendelkezik, így a hasonló méretű laptopok tökéletes hordozható társa, és néhány másodperc alatt lehetővé teszi a megfelelő mobil többmonitoros elrendezést.

A könnyű csatlakoztathatóság és a hordozhatóság lehetővé teszi a felhasználók számára a képernyő zökkenőmentes bővítését, így a 16T3EA ideális a felhasználási esetek széles skálájához.

 

Könnyű, stílusos és akcióra kész: AOC 16T3EA

 

Sokoldalú választás szakemberek, digitális nomádok és hibrid munkavállalók számára

Ha dupla monitoros elrendezéssel dolgoznak egy szállodában, könyvtárban vagy kávézóban, a helyszínen, vagy amikor mobil prezentációkat tartanak egy ügyfél irodájában vagy egy expón lévő standon – tehát gyakorlatilag minden elképzelhető helyszínen, a felhasználók kihasználhatják az éles, Full HD felbontású 15,6 hüvelykes IPS kijelző előnyeit. Az IPS panel élénk képi megjelenítést és széles betekintési szögeket kínál, ezáltal utazás vagy távoli munkavégzés közben javítja a megbeszélések és a közös munkamenetek termelékenységét.

 

Az úton lévő és rugalmasan dolgozóknak nagy előny a 16T3EA hordozhatósága, 11,5 mm vastagsága és 1,1 kg alatti súlya, valamint az USB Type-C-n keresztüli történő egyszerű csatlakoztathatósága (DisplayPort Alt móddal). Akár távmunkában, co-working irodákban, akár üzleti úton, könnyedén beállítható egy második képernyő, növelve ezáltal a termelékenységet és a multitasking hatékonyságát, még szűk, kisméretű helyiségekben is.

 

A beépített Auto Rotate automatikus elforgatás opció lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a fekvő és a álló tájolás között, alkalmazkodva bármilyen munkaterülethez vagy tartalomtípushoz, a széles táblázatokon való munkától a fekvő módban történő munkavégzésen át a közösségi média hírfolyamának portré módban történő ellenőrzéséig. A beépített összecsukható lábazat különböző dőlésszögeket tesz lehetővé, a könnyű, párnázott hordtáska pedig megvédi a hordozható monitort a karcolásoktól. Az 50x50 mm VESA rögzítőkonzol opcióval a 16T3EA fix telepítésben vagy monitorkarral is használható.

A termelékenységen túl a 16T3EA a mai kor felhasználóinak szórakoztatási igényeit is kielégíti. A 250 nites csúcsfényerővel a monitor napközben beltérben jól használható, például repülőgépen, vonaton stb. A felhasználó egy másik képernyőn élvezheti a játékokat, a zenét és a streaming tartalmakat, miközben a fő kijelzőjét is használhatja, ezáltal élvezetes szórakozási élményt kap, bárhová is viszi az útja. Ha több emberrel utazik, az egyikük a hordozható kijelzőn videókat nézhet, míg a másik például ugyanazon a laptopon dolgozhat a levelein vagy a táblázatkezelésen.

 

A 16T3EA stílusosan és precízen tervezett, kifinomult és kifinomult megjelenésének köszönhetően minden modern professzionális felhasználó munkaterületét egy csipetnyi kifinomultsággal egészíti ki.

Az AOC 16T3EA modell 2024. augusztus közepétől lesz kapható 179 € ajánlott fogyasztói áron.