Öt új karórát mutatott be a Casio

Kütyü Magazin, 2024. október 28. 16:57

A Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A márka továbbra sem fogyott ki az újdonságokból, ennek ékes példája a  legújabb GM-2110-es széria. „Ez az öt lenyűgöző modell a nyolcszögletű lünettával, vibráló színű fém számlapokkal a stílus és a rugalmasság határait feszegeti” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

 

Az új széria nem más, mint egy stílusos időutazás. A legendás DW-5000C sikereire építve, a GA-2100-as oktogonális tokjának felhasználásával a Casio tervezői új szintre emelték a minimalista dizájnt. 

Valamennyi GM-2110-es karóra aprólékosan megmunkált, nyolcszögletű lünettával van ellátva, amelyet rozsdamentes acélból kovácsoltak és tükörsima felületűre políroztak. Ezt a robosztus, mégis kifinomult kialakítást üvegszál-erősítésű, finom gyantából készült tok egészíti ki, amely mindössze 11,8 mm-es vékony profillal rendelkezik. Ezzel ez számít a legvékonyabb G-Shock karórának a márka analóg-digitális kínálatában. 

 

 

Az újdonság öt szemet gyönyörködtető színű számlappal – égszínkék, tengerkék, lime zöld, narancssárga és ezüst – érhető el. Az ezüst színű fémcsat révén bármilyen környezetből kitűnik, míg a nagy fényerejű LED-világításnak köszönhetően rossz látási viszonyok, illetve sötétség esetén is biztosítja a megfelelő leolvashatóságot. 

 

 

„A GM-2110-es sorozat a G-Shock örökség evolúcióját képviseli, amely az időtlen dizájnt a modern innovációval ötvözi” – jegyezte meg Nagy Sándor. Hozzátette: Ezek az órák alkalmazkodó, divatos kiegészítőket kínálnak, amelyek megfelelnek a mai dinamikus életmód igényeinek.