Új AMD processzoros HP notebook-ok

forrás Prim Online, 2011. július 10. 09:50

A HP bővíti fogyasztói és üzleti notebook portfólióját négy új modellel, felhasználva a legújabb AMD VISION technológiát. A vásárlók számára vonzó lehet, hogy a készülékeknél a kitűnő teljesítményhez megfizethető ár is párosul.

Ezek a készülékek az AMD A-szériás gyorsított feldolgozási egységeivel (APUs) vannak felszerelve, amelyek jól egyesítik a rendszerprocesszor (CPU) magot és a nagy teljesítményű grafikus processzort egy darab szilícium chipben.

A HP Pavilion dv sorozat (Pavilion dv6 és dv7) notebook gépei biztosítják a totális szórakozás-élményt és rendelkeznek innovatív funkciókkal, mint például HP CoolSense, HP True Vision HD webkamera, vagy éppen a HP Beats Audio. A dv-sorozat a korábbi generációs integrált grafikus gépekkel ellentétben kétszeres grafikai teljesítményt nyújt.
 
 A HP ProBook 6465b az AMD VISION Pro technológia révén fokozott biztonságot és jobb teljesítményt kínál, míg a HP DuraFinish típus új elegáns wolfram színű dizájnban pompázik, és gyöngyszórással kialakított kijelzőborítással rendelkezik, alumínium burkolata pedig por- és vízálló.

A HP ProBook 4535s típus kopásálló polírozott alumínium kiviteléhez fémes metálszürke szín párosul. Ráadásul érintőtáblával, kézmozdulat támogatásával és egy beépített HD webkamerával is rendelkezik.

Az AMD Fusion Apus-sal felszerelt HP Pavilion dv sorozat a HP "MUSE" fogyasztói notebook tervezési filozófiájára épül, míg a HP ProBook 6465b és a 4535s készülékek továbbra is a"FORGE" üzleti notebook dizájnt alkalmazzák.

AMD megoldások a hosszú távú érték és teljesítmény érdekében

Az új notebookok az AMD A-series Apust kínálják, mivel nagyobb feldolgozási sebességre és vizuális teljesítményre, hosszabb akkumulátor-élettartamra tervezték. A HP Pavilion dv notebookok a felhasználók számára opcionális kettős grafikus konfigurációt kínálnak, lehetővé téve ezzel az 1-es és 2-es grafikus módok közötti átváltásra. AMD Image Enhance with AMD Perfect Picture HD automatikusan szabályozza a dinamikus színt és kontrasztot, ezáltal a képek életszerűbbé, tisztábbá és élesebbé válnak.

Az üzleti hatékonyságot növeli az AMD VISION Pro technológia és az AMD Radeon Dual graphics, a ProBook 4535s és az UMA grafikai rendszer a ProBook 6465b-sorozat típusnál, lehetővé téve az optimális többfunkciós video-konferenciát, web böngészést és grafika-intenzív alkalmazásokat. Ráadásul, az AMD Turbo Core Technology egyenletes teljesítményt és az akkumulátor élettartamát tekintve hatékonyabb számítástechnikai megoldásokkal szolgál, míg AMD AllDay Power lehetővé teszi a hosszabb notebook felhasználási időt.