Bwin pókeralkalmazás androidos telefonokról

forrás Prim Online, 2011. július 25. 14:50

A bwin új, androidos telefonkészülékekről elérhető pókeralkalmazást vezetett be július végétől. A szolgáltatás ugyanolyan könnyen kezelhető játékfelületet kínál, mint a 2011 januárjában bevezetett iPhone alkalmazás. Az android készülékkel rendelkezők már valós tétekkel is játszhatják a Texas Hold’em-et.

„A bwin androidos pókeralkalmazása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár útközben is korlátlanul be tudjanak lépni az oldalra bármely olyan telefon segítségével, amely androidos operációs rendszert használ” – mondta Berthold Kao, a bwin.party mobil alkalmazásfejlesztésért felelős vezetője.

Az új alkalmazás ingyenesen letöltehető a következő címről: http://wap.bwin.com/androidpoker.

Számtalan szolgáltatást nyújtó virtuális pókerasztal

A bwin androidos pókeralkalmazása a játék számtalan új formáját kínálja a pókerrajongóknak. Az alkalmazás segítségével elérhető napjaink egyik legnépszerűbb pókerjátéka, a Texas Hold’em. Emellett a könnyen kezelhető felület, az egyszerű regisztráció és számtalan további szolgáltatás teszi lehetővé, hogy bármikor játszhassunk kedvenc online pókertermünkben. Az új szolgáltatás használatát még könnyebbé teszi az egyszerű navigálás a felületen valamint a tiszta, könnyen áttekinthető képernyőkép. A játékos legjobb kombinációit a program automatikusan megmutatja, a korábbi kombinációk pedig egy érintéssel elérhetőek.