80 colos modellel erősít a Sharp az LCD tévék piacán

forrás Prim Online, 2011. október 4. 20:54

Tovább erősítendő a nagyképernyős LCD tévék piacán szerzett vezető szerepét, a Sharp bemutatta a jelenlegi legnagyobb LED-es LCD tévéjét, a 80 col (203,2 cm) képátlójú AQUOS LC-80LE632U televíziót. Az új készülék full HD (1920x1080 pixel) felbontású Smart TV (okostévé), melyet beépített wifivel is elláttak. Használatával hozzáférhetünk a Netflix, a CinemaNow és a VUDU videótár szolgáltatásokhoz ugyanúgy, mint a Sharp exkluzív AQUOS Advantage Live nline támogatási szolgáltatásához.

A 80 inches AQOUS LED LCD tévét lenyűgöző képminőség és letisztult dizájn jellemzi. A teljes LED háttérvilágítás révén a színek és a fényerő a képernyő egyik sarkától a másikig, illetve egyik szélétől a másikig, kiegyenlítettek, s ezzel az elképesztő 6.000.000:1 dinamikus kontrasztarány is lehetséges. Emellett az LC-80LE632U 120Hz Fine Motion Enhanced technológiája a foltokat és a mozgások elmosódását még a gyors mozgásokat ábrázoló filmek esetén is – szinte teljesen – megszünteti. Megdöbbentően keskeny, kevesebb mint 10 centiméteres vastagságával az új 80 colos AQUOS televízió stílusosan veszi át a csaknem 60 centiméter vastagságú, hasonló képernyőméretű, hátsó vetítésű készülékek helyét.

Az AQUOS Advantage LIVE szolgáltatás révén a Sharp AQUOS Advantage Advisor tanácsadók az interneten át, távolról a készülékhez kapcsolódva nyújtanak segítséget a beállításban, hibaelhárításban, és a képminőség optimalizálásában is.

A Sharp a LC-80LE632U modellel kívánja elérni azt a célját, hogy a nagyképernyős tévék szinte bármely szükségletnek, illetve pénztárcának megfelelhessenek. A készülék a Sharp 2011. évi nagyképernyős kínálatának központi darabja, amelyet öt 70 colos és tíz 60 colos Sharp AQUOS modell megjelenése után mutattak be.