Plusz 5GB online tárhely az androidos Dropbox felhasználóknak?

Farkas Norman, 2012. február 6. 13:23

Igen! A Drobbox kiadta androidos alkalmazásának legújabb, béta verzióját, mellyel plusz 5GB online tárhelyre tehetnek szert a szemfüles júzerek.

Ha Android rendszerű mobilod van és szeretnél az alap 2GB mellé további 5GB tárhelyet kapni, akkor nincs más tennivalód, mint letölteni a Dropbox 2.0.9 bétát, telepíteni a telefonodra és használni azt, különös tekintettel a képeid és videóid automatikus feltöltésére. Ugyanis az extra tárhelyet 500MB-onként kaphatod meg, mégpedig a kép- és videó feltöltések során. Az adatforgalom növekedéséből adódó költségek elkerülése érdekében beállíthatod, hogy kizárólag WiFi-n keresztül történjen a tartalmak feltöltése.

Letöltés:Dropbox209.apk

Egy másik - a Dropbox fórumából származó - alternatíva, hogy a Dropbox szoftverét a számítógépeden lecseréled az új 1.3.13 verzióra. Ebben az esetben össze kell kötni a gépet és a telefont egy USB kábellel úgy, hogy a PC háttértárként ismerje fel a készüléket. A felugró „automatikus lejátszás” ablakban a Dropbox segítségével való fotó- és videoimportálást kell választani, és máris indulhat a fájlcsere. Ahogy a mobil alkalmazás tesztelésekor, úgy ekkor is 500MB-onként növekedik a tárhelyünk.

Letöltés:Dropbox 1.3.13.exe

Örülünk a Dropbox akciójának, hiszen ezzel ő is jól jár, - a béta szoftver tesztelése miatt - s a felhasználók is biztosan örülnek a viszonylag könnyen megszerezhető extra tárhelynek.