Így néz ki a One X?

Farkas Norman, 2012. február 24. 12:04

A HTC négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral felvértezett, Edge, Endeavor és Supreme néven is elhíresült mobiltelefonját egy sajtófotón csodálhatjuk meg. A kép nem hozta magával a One X részletes specifikációját, de mindenképp érdemes megtekinteni, hiszen elárulja, hogy néz ki a várva-várt erőgép.

Rögtön észrevehető, hogy a masina – a korábbi pletykákkal ellentétben – kap különálló érintőgombokat, tehát az Android 4.0 Ice Cream Sandwich jelenlétének dacára a HTC továbbra sem alkalmazta a képernyőbe integrált kezelőszerveket, melyeket a Galaxy Nexus esetében láthattunk.

A 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixel (HD) felbontású megjelenítővel bíró One X egyébként az Android 4.0 operációs rendszer mellett a tajvani gyártó gyönyörű és sok praktikumot magában hordozó kezelőfelületének legújabb verzióját, a Sense 4.0-t is fedélzetén tudhatja. A jövevény négymagos Tegra 3 processzorát 1GB RAM és 32GB belső tárhely egészíti ki. A kütyü 8 megapixeles, LED villanóval segített fő kamerája kiváló képalkotási képességekkel kecsegtet, a Beats Audio hangrendszer pedig sok örömöt okozhat a zene szerelmeseinek.

Hamarosan mindent megtudhatunk a HTC One X-ről, hiszen már csak pár napig kell várnunk a hivatalos bemutatóig.