Már folyik a Galaxy S III szolgáltatói tesztelése

Farkas Norman, 2012. április 5. 15:36

A pletykák szerint máris folyamatban van a Samsung következő zászlóshajójának szolgáltatók általi tesztelése Dél-Koreában. A tömérdek mendemondával övezett készülék a legfrissebb információk szerint 4,65 hüvelykes Super AMOLED Plus HD képernyővel és LTE támogatással rendelkezik.

Az AsiaE és a DDaily forrásai szerint már nem sok várakozás választja el a rajongókat a Samsung Galaxy S III-tól. A jövevényről sorra jelennek meg az egymásnak olykor ellentmondó pletykák, például egyesek szerint 4,8 hüvelykes, 16:9 képarányú, 1080 x 1920, vagy 720 x 1280 pixel felbontású megjelenítő lesz a masinában, míg mások azt állítják, hogy a csúcsmodellben egy 4,65 colos Super AMOLED Plus HD panel teljesít majd szolgálatot.

A legfrissebb információk arról szólnak, hogy a Galaxy S III-at már tesztelik a dél-koreai szolgáltatók, s a Samsung csak reménykedik, hogy a szokásos, két hónapos időszaknál rövidebb ideig tart a folyamat. Mi is szorítunk, de - tekintve, hogy a modell négymagos processzorral és LTE támogatással rendelkezik – erre viszonylag kevés az esély. Apropó LTE támogatás! Az eddigi adatok szerint két verzióban kerülhet forgalomba a készülék: egy LTE modemmel szerelt és egy HSPA+ adatátviteli képességgel bíró változat megjelenésére számíthatunk.

A várva-várt Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű eszköz egyébként a jelenlegi állás szerint 1,8GHz-es, négymagos Exynos processzorral, 1, vagy 2GB RAM-mal és 12 megapixeles fő kamerával rendelkezik, ezeket az elemeket egészíti ki a 4,65, vagy 4,8 hüvelykes megjelenítő és az LTE, illetve HSPA+ modem.

[Forrás: Unwired View]