Netezz olcsón okostelefonoddal külföldön is

forrás Prim Online, 2012. július 4. 13:07

A Telenor új TravelSure Net roaming adat szolgáltatásával és adatcsomagjaival külföldön is tervezhető költségek mellett lehet kapcsolódni a világhálóra. A kártyás és számlás előfizetők számára egyaránt elérhető TravelSure Net szolgáltatással a nyaralás is nyugodtabb, hiszen ilyenkor sem kell tartani a magas telefonszámlától.

Mostantól az eddiginél még szabadabban internetezhetnek mobiljukon azok az ügyfelek is, akik külföldre indulnak pihenni vagy dolgozni. A számos népszerű európai úticél valamelyikét választók a Telenor új, TravelSure szolgáltatásával kiszámíthatóbb költségek mellett oszthatják meg élményeiket a világhálón keresztül.

Az ügyfelek új adatcsomagokat is vásárolhatnak, így jobban kihasználhatják internetképes mobiljuk vagy okostelefonjuk adottságait, és könnyebben tervezhetik a nyaralás kiadásait is. Az adatcsomagok az 1-es díjzóna mellett már Horvátországban – mint egyik legkedveltebb úticél – is érvényesek a Tele2, illetve a VipNet hálózatán.

A TravelSure Net 3 a megrendelést követő 3 napon át biztosít 15 MB internetezési lehetőséget mindössze 990 forintért. A TravelSure Net 10 csomaggal pedig a megrendeléstől számított 10 napon keresztül 200 MB adatforgalom használható fel. Nem kell tartani a magas számlától sem, hiszen a szolgáltató SMS-ben értesíti az ügyfelet, ha felhasználta a csomagban foglalt adatmennyiséget. Ezt követően a számlázás az ügyfél által korábban választott roaming alapcsomag, a normál adatroaming vagy a TravelSure Net díjszabása szerint történik. Természetesen lehetőség van újabb adatcsomag rendelésére is az előző érvényességének lejárta után. Az adatcsomagok a Telenor bármely alap adatroaming (GPRS Roaming, TravelSure Net) szolgáltatása mellett elérhetők.

Az 1-es zóna országai:

Andorra, Ausztria, Belgium, Brit Virgin szigetek, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Marie-Galante, Martinique, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, St. Barthelemy, St. Martin, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, The Saints and Desirade