LG Optimus 4X HD: Az LG négymagos csúcsmodellje már kapható

forrás Prim Online, 2012. augusztus 13. 11:33

A hazai piacon is elérhető az LG továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező, négy magos, IPS kijelzővel és igen erős akkumulátorral felszerelt csúcsmobilja, az LG Optimus 4X HD (P880). A készülék feltöltőkártyás és előfizetéses csomagban is kapható a T-Mobile és a Telenor termékkínálatában. 

Az LG Android 4.0-s Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató csúcskészülék villámgyors működését az NVIDIA Tegra 3–as processzor garantálja. A négy mag működését az okostelefonok körében legnagyobb, 2150 mAh-es akkumulátor SiO+ technológiával szolgálja ki, hogy minél tovább használható legyen a készülék két töltés között. A képernyő sem mindennapi, hiszen a 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelző egyedülálló, nagy felbontású vizuális élménnyel kápráztatja el a 4X tulajdonosát.

A készülék UX (User Experience) felületén elérhető a gyártó új funkciója, a Quick MemoTM, ami az LG Optimus 4X HD operációs rendszerének integrált részeként működik, így bármely alkalmazásból megnyitható. A funkcióval jegyzeteket készíthetünk a rögzített képernyőre, amelyeket aztán menthetünk, vagy igény szerint meg is oszthatunk. A Media Kezdőlap elnevezésű felület pedig egy olyan szoftveres szolgáltatásgyűjteményt jelöl, amellyel a képek és a videók a számítógépeken megszokott minőségben jeleníthetők meg okostelefonunkon.

Az LG Optimus 4X HD további hasznos tulajdonságai közé sorolható a 8 megapixeles, hátsó bevilágítású (BSI) kamera és a 16GB belső memória, a szabványokat tekintve pedig az NFC, MHL (Mobile High Definition Link) és a DLNA. 

Az ár-érték arányt tekintve is kiemelkedő LG Optimus 4X HD, amely feltöltőkártyás és előfizetéses csomagban is megvásárolható a T-Mobile és a Telenor üzlethálózatában, vagy a szolgáltatók webshopján keresztül. Az árak csomagtól függően eltérőek, ezért további információ az operátorok weboldalán található: T-Mobile, Telenor