Megújult számlás tarifaportfólió a Telenornál

Kütyü Magazin, 2012. szeptember 7. 12:04

Ősztől új számlás tarifacsomagokat kínál lakossági előfizetőinek a Telenor. A korábbinál szélesebb portfóliót az ügyfelek folyamatosan változó mobilhasználati szokásait figyelembe véve alakították ki. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb csomagot.

A mobilinternet és az okostelefonok használatának rohamos terjedését, valamint saját ügyfeleinek dinamikusan változó igényeit figyelembe véve a korábbinál még szélesebb, új számlás tarifaportfóliót vezet be a Telenor. A szolgáltató célja, hogy a felhasználók a mobiltelefonjukat használják főként, legyen szó kapcsolattartásról, információszerzésről vagy szórakozásról. Annak érdekében, hogy ügyfeleinek kompromisszumok nélküli mobil élményt nyújthasson, nemcsak gyökeresen átalakította, de értéknövelt szolgáltatásokhoz való hozzáféréssel is bővítette számlás tarifacsomag kínálatát a szolgáltató. A mobilos tartalomfogyasztás kedvelői számára legújabb Smarttarifa Extra csomagjaiban extraként zeneszolgáltatáshoz való hozzáférést is kínál.

Az átalakult portfólióban három tarifacsalád tizennyolc csomagja között válogathatnak az előfizetők. A népszerű Okostarifák helyébe lépő hatféle Smarttarifát azok számára kínálja a Telenor, akik mobilkészülékükön egyaránt telefonálnak és interneteznek. A 100 százalékban lebeszélhető havidíjú Smarttarifákat kedvező hálózaton belüli és kívüli percdíjak jellemzik, belföldön korlátlan Facebook használatot tesznek lehetővé, emellett a korábban elérhető csomagokhoz képest nagyobb multimédia keretet foglalnak magukba. Ráadásul a Smarttarifa 3, 4, 5 és 6 választásakor az előfizetők belföldön korlátlanul böngészhetnek, e-mailezhetnek és vehetik igénybe a navigáció funkciót. Miután a havidíjon felüli percdíj és az SMS-ek díja megegyezik, a Smarttarifák választása esetén az ügyfelek rendkívül könnyen tudják követni költségeiket.

Egyre több előfizető használja mobilját a nagyobb mennyiségű adatkeretet igénylő tartalomfogyasztásra. A Telenor számukra alakította ki új, Smarttarifa Extra csomagjait, melyek mindegyike nagyobb adatmennyiséget foglal magában. A tarifacsomagok mellé plusz, innovatív tartalomszolgáltatás is jár. Az ügyfelek ugyanis a Smarttarifa Extrába építve belföldön külön havidíj nélkül férhetnek hozzá a Deezer 18 milliós zenei adatbázisához, sőt az év végéig a zenehallgatás során generált adatforgalom is díjmentes belföldön. A Deezeren keresztül elérhető zene mobiltelefonon, táblagépen, számítógépen online vagy akár offline is hallgatható.

A Smarttarifa Extra 5 és 6 elnevezésű csomagok mellé kiegészítő szolgáltatást is kínál a Telenor. Az új Adatmegosztó szolgáltatás keretében 590 forintos havidíjért a főkártya mellé társ SIM kártyát kapnak az ügyfelek. A főkártya tarifájában foglalt adatkeret így a mobiltelefonon kívül más eszközökön, modemen, tableten vagy laptopon is használható.

Új portfóliója kialakításakor azokra is gondolt a szolgáltató, akik készülékükről csak telefonálnak. A korábbi Alaptarifákat váltó Klasszik tarifacsalád hat csomagja belföldön száz százalékban lebeszélhető havidíjat és alacsony belföldi percdíjakat kínál. A Klasszik díjcsomagok előfizetői a Klikk szolgáltatás megrendelésével a mobilinternet nyújtotta előnyöket is kipróbálhatják, az első három hónapban havidíjmentesen, a negyedik hónaptól 999 Ft-os havidíjért.

A megújult tarifacsomagok mellé kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással kedvező áron androidos okostelefonokat is kínál a szolgáltató. A Telenor új, sajátmárkás készülékei közül az erős és megbízható Telenor OneTouch S Smarttarifa 4 csomaggal, míg a letisztult formavilágú Telenor OneTouch C Smarttarifa 2-vel vásárolható meg 0 forintért. A Sony Xperia család zászlóshajója, az ion Smarttarifa Extra 6 csomagban 0 forintért vihető el. A Sony Xperia sola Smarttarifa 5-tel, az Xperia tipo pedig Smarttarifa 3-mal szintén 0 forintért vásárolható meg a Telenornál. 

 

További információkat a szolgáltató oldalán találsz a megújult portfólióról.