Újabb Huawei csúcsmodell érkezik: Ascend D2

Farkas Norman, 2012. november 7. 13:13

A Huawei Kínában mutatta be legújabb csúcsmodelljét, a négymagos processzorral, öthüvelykes kijelzővel, 13 megapixeles kamerával és Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel felvértezett Ascend D2-t.

A Huawei korábban főként az alsó- és középkategóriás okostelefonok frontján képviselte magát készülékeivel, ám az utóbbi időben egyre több felsőbb árszegmensbe szánt modellel rukkol elő.

A kínai gyártó anyaországában mutatta be legújabb üdvöskéjét az Ascend D2 személyében, mely tudása alapján egyértelműen egy "nagyképű" csúcsmobilnak tekinthető, így olyan konkurens megoldásokkal száll majd szembe, mint a HTC J Butterfly, a Samsung Galaxy Note II, az Oppo Find 5, vagy az LG Optimus Vu.

 

 

Bár az Ascend D2 átesett a hivatalos bemutatón, részletes specifikációja és sajtófotói még nem kerültek nyilvánosságra, ugyanis a jövevény csak valamikor 2013 elején landol a piacon. Persze a mobil beharangozásakor elárultak néhány infót, így tudjuk, hogy egy saját fejlesztésű, négymagos, 15,GHz-es K3V4 processzor felel a működéséért, előlapján egy 5 hüvelykes érintőkijelző figyel, képalkotási képességeiről pedig egy 13 és egy 1,3 megapixeles kamera gondoskodik. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő készülék a hatalmas megjelenítő és a bivalyerős processzor miatt gyorsan lemerülne egy gyenge akkumulátorral, ezért a gyártó egy izmos, 3000mAh kapacitású telepet pakolt a hátlapja alá.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]