Toshiba Satellite P-sorozat – lebilincselő multimédiás élmény

Kütyü Magazin, 2013. június 10. 12:29

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb Satellite P-sorozatú notebookjait. Az új modellek azok számára készültek, akiknek egyaránt fontosak a legújabb technikák, a kiváló teljesítmény, valamint a lebilincselő multimédiás alkalmazások is. 

Az első laptopok Ultra HD támogatással

“Az új P-sorozat válasz a felhasználók multimédiás képességek iránt egyre növekvő igényeire” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. A Satellite P modelleket a jövőbeni fejlesztésekre is felkészítették: számos változat HDMI kimenete az Ultra HD (UHD) felbontású adatátvitelt is támogatja. Ez a funkció a számítógépen lejátszott filmet úgy konvertálja, hogy az egy UHD-képes tévén, például a nemrég bejelentett Toshiba L9-es sorozatú modelleken, kiváló minőségben jelenjék meg. A nagy teljesítményű processzoroknak, valamint a dedikált videokártyáknak köszönhetően az igazán lelkes játékosok a legújabb, UHD-ben fejlesztett játékokat a Full HD-nél négyszer nagyobb felbontásban, eredeti minőségben élvezhetik. Továbbá (az erre alkalmas tévékészüléken) a notebookon tárolt UHD felbontású videók és fotók is lélegzetelállító élményt nyújtanak.

 

Szálcsiszolt alumínium burkolat

A Satellite P-sorozat számítógépei a Toshiba új termékdizájn koncepciója alapján készültek, melynek meghatározó jegyei a lekerekített sarkok, valamint a körkörösen világító bekapcsoló gomb. Az P50t változatot tízujjas, keret nélküli érintőképernyővel látták el.

 

A beépített nagyméretű érintőlap a Windows 8 menürendszerében az érintőképernyő használata nélkül is kényelmes vezérlést biztosít. A notebookok prémium minőségét az attraktív, szálcsiszolt, a fedlapon króm díszítő elemekkel ellátott alumínium burkolat is kiemeli. A szigetes elrendezésű, keret nélküli, ledes háttérvilágítású billentyűzet kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmes munkát biztosít.

 

Kiváló hangminőség

A laptopok kiváló hangminőségét a négy darab beépített harman kardon prémium sztereó hangszóró és a DTS Studio Sound hangzásjavító funkció biztosítja. A Toshiba Sleep-and-Music segítségével a laptop kikapcsolt állapotában is kiváló minőségben hallgathatjuk a csatlakoztatott, külső lejátszón tárolt zenéinket. Az előre telepített Toshiba Split Screen segédprogram az aktív alkalmazások ablakait rendezi el automatikusan a kijelzőn, így azokat egyszerűbben használhatjuk.