Nokia „EOS” – Már biztos a 41 megapixeles kamera

Farkas Norman, 2013. június 20. 12:20

A Nokia hivatalos blogján felbukkant fotó egyértelmű utalást tesz a július 11-én, New Yorkban bemutatkozó „EOS” kamerájára vonatkozóan.

A Nokia már múlt héten kiküldte a július 11-én, New Yorkban megrendezésre kerülő eseményére szóló meghívókat, mely elárulta, hogy egy fotózásra kiélezett készülék bemutatójára számíthat a nagyközönség. A szaksajtó követői előtt nem titok, hogy az „EOS” néven fejlesztett, Windows Phone rendszerű készülékről van szó, amiről már több kiszivárgott fotó is napvilágra került.

Azt azonban eddig senki sem vehette biztosra, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően 41 megapixeles PureView kamerát kap a jövevény. Szerencsére azonban vége a bizonytalanságnak, hiszen a Nokia hivatalos blogján megjelent az alant látható kép a „41 million reasons to zoom in to Nokia Conversations on July 11th” – azaz 42 millió ok, hogy rázoomolj a Nokia Conversations blogra július 11-én – szlogennel, ami egyértelműen megerősíti a mendemondákat.

Ma délben egyébként a hazai sajtó képviselői számára, így hozzánk is megérkezett az „EOS” kamerája körüli ködöt eloszlató kép.




 

[Forrás: Nokia Conversations]