Motorola X – Ahogy szeretnéd

Farkas Norman, 2013. július 3. 19:17

A Motorola előrukkolt a korábban X Phone néven megismert készülék első reklámjával. A hirdetésben egy vérbeli amerikai okostelefonként jelenik meg a Moto X, amely minden eddiginél jobban tükrözheti tulajdonosa egyéniségét.

A Motorola ma jelentette meg az alábbi reklámot a New York Times, az USA Today, a Washington Post és a Wall Street Journal lapokban, illetve a hivatalos Facebook oldalán. A hirdetés tárgya a már régóta pletykák kereszttüzében álló Motorola X készülék, melyet korábban X Phone néven emlegetett a szaksajtó.

A gyártó egy ízig-vérig amerikai mobilként mutatja be a jövevényt, mely elsősorban nem tudásával, hanem egyediségével veheti le a felhasználókat a lábukról. Utóbbira a „the first smartphone you can design yourself. Beacuse today you should have the freedom to design the things in your life to be as unique as you are.” sorok utalnak, melyek szerint egészen egyedülálló módon a Moto X tervezésében a leendő tulajdonosok is részt vehetnek, így lehetőséget kapnak arra, hogy az egyéniségüknek leginkább megfelelő okostelefonjuk legyen. A Motorola szerint ugyanis megilleti a júzereket az a fajta szabadság, hogy az önkifejezés jegyében saját ízlésük szerint maguk tervezzék meg az életük részét képező dolgokat.

Tehát a Moto X oly mértékben testreszabható mobilnak ígérkezik, amilyenre eddig nem volt példa. Az viszont továbbra is rejtély, hogy pontosan mit takar ez a magas szintű testreszabhatóság.

A készülék hivatalos bemutatójára várhatóan ősszel kerül sor, így a válaszra még elég sokat kell várnunk. Bíztató viszont, hogy a hirdetés a „coming soon” (hamarosan érkezik) szavakkal zárul, s ez akár a Moto X korábbi leleplezésére is utalhat.

 



 

[Forrás: Unwired View]