Philips Xenium W8510 – akár 35 napig készen áll

Farkas Norman, 2013. július 18. 16:00

A Philips új, 4,7 colos HD kijelzővel szerelt androidos mobilja egészen rendkívüli módon akár 35 napig képes húzni egyetlen feltöltéssel. Izmos akkumulátorának köszönhetően a Xenium W8510-zel 18 órányi beszélgetést vagy 14 órányi Wi-Fi-s böngészést is átvészelhetünk töltés nélkül.

A Philips már az okostelefonok elterjedése előtt készített kivételesen hosszú üzemidővel kecsegtető modelleket, s e jó szokásával szerencsére azóta sem hagyott fel.

A gyártó ezúttal egy Android rendszer köré épülő mobillal készül, melynek előlapján egy viszonylag nagy, 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyő terül el. A Xenium W8510 részletes technikai felszereltsége egyelőre nem ismert, de azt már tudni lehet, hogy a hátlapja alatt egy 3300mAh kapacitású akkumulátor található, mely megdöbbentően hosszú üzemidőt képes produkálni. Állítólag egyetlen feltöltéssel 18 órányi 3G hálózaton történő telefonbeszélgetésre vagy 14 órányi, Wi-Fi-n keresztüli internetezésre képes a telefon, készenléti ideje pedig elérheti a 35 napot.

A Philips üdvöskéje amellett, hogy rendkívül sokáig bírja szusszal, az átlagnál jóval gyorsabban töltődik. Például 10 perces töltéssel 20 óra készenlétre vagy 2 órányi beszélgetésre elegendő energiát nyer a kütyü, fél óra töltés esetén pedig már 57 órás készenléttel, illetve 6 órányi beszélgetéssel számolhatunk.

Jó lenne, ha a többi okostelefon gyártó példaképként tekintene a Philipsre, amikor a termékeibe szánt akkumulátorok kapacitásáról dönt.

 



 

[Forrás: Unwired View]