LG G2 – több színben?

Farkas Norman, 2013. július 26. 12:34

Nemrég napvilágra került fotók szerint a kisebbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatkozó csúcsmodellje több árnyalatban is elérhető lesz. Az élénk színekben pompázó példányok hátlapja fényes műanyagból készül, így a feltűnés garantált.

Míg az LG G2 microsite-ja fekete és fehér háttérrel is elérhető, s ez arra utal, hogy az augusztus 7-én bemutatkozó csúcsmodell elődjeihez hasonlóan e két klasszikus árnyalatban lesz elérhető, addig néhány kiszivárgott fotón több élénk színű, fényes műanyag hátlappal pózol a telefon.

Az alábbi képek alapján igazán „színes egyéniségnek” ígérkezik az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel, Snapdragon 800 processzorral, 2GB RAM-mal, 13 megapixeles kamerával és 2540mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett zászlóshajó, ám az is elképzelhető, hogy felpattintható színes hátlap tokok lesznek kaphatók hozzá, s azokat láthatjuk.

Még nem világos tehát, hogy piros, lila, kék és fekete árnyalatban kerül forgalomba a csúcsmodell, vagy az Optimus G és G Pro telefonokhoz hasonlóan csak feketében és fehérben hódít majd, de szerencsére már nem sokat kell várnunk az LG New York-i sajtóeseményére, melyen minden kiderül.

 

 

[Forrás: GSM Arena]