Nokia Lumia 625 a Telenornál

Kütyü Magazin - 2013. október 2.

Megérkezett a kék szolgáltató kínálatába a Nokia 4G képes óriása, a Lumia 625. A finn gyártó minden eddiginél nagyobb kijelzőjű készüléke elegáns, letisztult külsővel és megbízható tudással várja leendő tulajdonosait, megfizethető árért cserébe.

Akik szeretik, ha egy okostelefon jó nagy, egyszerűen kezelhető, kellemes tapintású, és mindemellett hosszú üzemidőt is garantál, azoknak kiváló választás lesz a Nokia Lumia 625. A készülék operációs rendszere ugyanis a már jól megszokott, új okostelefon használóknak is könnyen megtanulható Windows Phone 8, az akkumulátor teljesítménye pedig 2000 mAh, mellyel közepes igénybevétel mellett akár két nap is kihúzható töltés nélkül.

A telefon kijelzője egészen nagy méretű, 4,7 hüvelyk, amelyhez 480 x 800 pixel (WVGA) felbontás, és IPS technológia társul, amely remek fényerőt és kiváló betekintési szöget eredményez. Ami a belső felszereltséget illeti, a készülékben egy kétmagos 1,2 GHz-es processzor kapott helyet, 512 MB RAM-mal és 8 GB tárhellyel kiegészülve, mely akár egy 64 GB-os memóriakártyával is bővíthető. Mindezeket a Lumia 4G képessége teszi teljessé, amely a Hipernet hálózatnak köszönhetően akár 60 Mbps-os elméleti maximális letöltési sebességet is jelenthet.

 

 

Természetesen a Nokiától jól megszokott navigációs eszközök – a HERE alkalmazások – is megtalálhatóak a készülékben, amelyekkel egyszerűen és könnyen, akár offline üzemmódban is tájékozódhat a felhasználó, bármerre is jár.

A Nokia Lumia 625 a pillanatok megörökítésénél is kiváló partner lesz, hiszen az 5 megapixeles kamera Zeiss optikát rejt, amely az autofókusznak és a LED-es vakunak köszönhetően minden pillanatban jó képet lő, videót pedig akár full HD-ban is képes rögzíteni. Aki pedig egy kis különlegességre vágyik, az használhatja a panoráma funkciót, vagy a Cinemagraph alkalmazást, mellyel „mozgó állóképek”, vagyis animált GIF-ek hozhatók létre.

A Telenor honlapján és üzleteiben is megvásárolható Nokia Lumia 625 már 0 forintért elvihető az akár 60 Mbps-os letöltési sebességet is nyújtó Smarttarifa 5 és Smarttarifa Extra 4 tarifacsomagokkal, kétéves tarifamegtartás mellett. A készülék természetesen kártyás csomagban (Praktikum és Praktikum Ász) is elérhető, ebben az esetben 61 785 forintot kell érte kicsengetni,

A fekete és fehér színekben elérhető készülékről bővebb információ itt található.

 

 

Specifikáció:

- Szélesség: 72,2 mm, magasság: 133,2 mm, vastagság: 9,2 mm

- Processzor: 1,2 GHz kétmagos

- Memória: 512 MB RAM, 8 GB ROM

- Akkumulátor: 2000 mAh

- Kijelző: 4,7” IPS

- Hátsó kamera: 5 MP

- Operációs rendszer: Windows Phone 8

 

 

Vissza