AirPrint támogatás az OKI multifunkciós nyomtatóiban

Kütyü Magazin - 2013. október 10.

Az OKI nemrégiben bevezetett készülékeivel már közvetlenül nyomtathatunk iPhone-ról, iPadről és iPod touch-ról is. 

Mobilnyomtatási szolgáltatásainak bővítéseként az OKI több színes és mono A4-es multifunkciós készülékében is elérhetővé tette az AirPrint technológiát. A japán gyártó portfóliójában elsőként az MC300/MC500, valamint az MB400 sorozat tagjai rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Az AirPrint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen nyomtassanak ki dokumentumokat iOS rendszerű Apple készülékükről vezetékes kapcsolat létesítése vagy illesztőprogram, illetve egyéb szoftver telepítése nélkül. Az Apple technológiája és az OKI eszközei így együtt biztosítják, hogy kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nyomtathassunk bárhol és bármikor, amikor csak szükségünk van rá.

„A távmunkások és rugalmas munkakörülmények között dolgozók számának növekedésével elengedhetetlenné válik, hogy a nyomtatók és irodai berendezések a lehető legnagyobb mértékben együttműködjenek a mobileszközökkel. Az AirPrint technológia alkalmazásával az OKI szeretne hozzájárulni a hatékony munkavégzéshez az irodán belül és kívül egyaránt – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. IT és műszaki menedzsere.

Az OKI tervei között szerepel AirPrint-kompatibilis multifunkciós készülékek körének bővítése, valamint mobilnyomtatási kínálatának további fejlesztése annak érdekében, hogy optimális dokumentum-kezelési megoldásokat nyújtson a kis-és középvállalkozások számára.

 

 


 

 

 

 

Vissza