Két Asha mobil került lencsevégre

Farkas Norman - 2013. november 27.

Előkerült egy-egy sajtófotó a Nokia két Asha sorozatú mobiljáról. A készülékek egyike korábban Normandy fedőnéven bukkant fel a szaksajtóban, s a Lumia modellek stílusjegyeit viseli, a másik jövevény pedig egy miniatűr Galaxy készülékre emlékeztet.

A napokban két mobiltelefont sajtóképét tette közzé a megbízható forrásként emlegetett @EVleaks. A leleplezett készülékek személyében két Nokia mobilt üdvözölhetünk, melyek az Asha sorozat következő generációját képviselik.

Az egyik fotón a piros köntösbe öltöztetett, Lumia stílusú újdonság látható, amely korábban Normandy fantázianéven vált ismertté. A készülék olyannyira hasonlít a Nokia Windows Phone rendszerű okostelefonjaira, hogy csupán a kijelzője alatt látható Vissza gomb árulta el, hogy egy teljes más kategóriát képvisel.

 

 

A másik, szokatlan szélessége miatt kissé csúnyácska mobil fedőneve és tudáslistája egyaránt ismeretlen, de a kijelzőjén látható elemek alapján nem kétséges, hogy az Asha családot gazdagítja majd. Érdekesség, hogy megjelenítője alatt Vissza gomb helyett egy, a Samsung Galaxy modelljeit eszünkbe juttató fizikai gomb kapott helyet.

 

 

Jelenleg egyik készülék megjelenéséről és várható áráról sincs információ, de találgatások szerint a 2014-es CES vagy MWC során mutatkoznak majd be.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza