Vízálló mobillal rukkolt elő a Quechua

Farkas Norman - 2013. december 2.

Kétmagos processzorral, 5 colos kijelzővel és Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel érkezik a Quechua és az Archos együttműködéséből született strapamobil, mely IP57 tanúsítvánnyal büszkélkedhet.

A sportruháiról ismert francia Quechua egy fokozott ellenálló képességű okostelefonnal rukkolt elő, mellyel fő célcsoportjának, azaz az aktív életet élő felhasználóknak szeretne igényeikhez illeszkedő megoldást kínálni a mobilpiacon. Az IP54 tanúsítvánnyal rendelkező, tehát a víznek és az enyhe ütéseknek is ellenálló készülék megalkotásához az Archos is hozzájárult.

Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő telefon egyébként középkategóriás tudást kapott: meghajtásáról egy 1,2GHz-es kétmagos processzor gondoskodik, amit microSD kártyával bővíthető, 4GB-os belső tárhely, 5 megapixeles hátlapi kamera, 5 hüvelykes megjelenítő és 3500mAh kapacitású akkumulátor vesz körül.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy pontosan mikor landol a piacon a Quechua készüléke, de az már nem titok, hogy az újdonság ára 230 euró, azaz cirka 70 000 forint lesz.

 

 

[Forrás: Engadget

Vissza