Ingyenes felhőtárhely az Amazontól az okostelefont vásárlóknak

Czipperer Dia - 2013. december 5.

Az Amazon karácsonyi akciója keretében jutalmazza azokat, akik Android okostelefont vásárolnak a több mint 100 készüléket tartalmazó kínálatból: 50 GB ingyenes felhő tárhelyet kapnak ajándékba.

Az Amazon, online kiskereskedelmi áruház 50 GB ingyenes felhőtárhellyel (Amazon Cloud Drive Storage) jutalmazza azokat, akik az ünnepi szezonban valamilyen Android készüléket vásárolnak. A listán több mint száz olyan készülék szerepel, melyekből válogathatnak. Többek között a Samsung Galaxy S4 és Note 3, a Motorola Moto X, valamint az LG G2 és HTC One is ott van a listán.

A felhasználóknak nincs más dolguk, mint megvásárolni az adott készüléket, és ezután 10 napon belül elérhető lesz az ajándék tárhely. Természetesen, mint minden hasonló akció esetében itt sem minden ennyire fekete és fehér.

A tárhely ugyanis csak az első egy évben ingyenes, utána, ha továbbra is igénybe szeretné venni a felhasználó a szolgáltatást, évente 25 dollárért megteheti. Jó hír azonban, hogy az Amazon nem törli a már meglévő fájlokat, ha az ingyenes előfizetés lejár.

Ha egy év után az illető úgy érzi, sok neki ez az 50 GB, nincs szüksége ekkora tárhelyre, minden további nélkül válthat kisebb csomagra. Az Amazon 5 GB tárhelyet kínál ingyenesen, fizetős változatok közül pedig választható például a 20 GB-os opció 10 dollárért. Természetesen nagyobb csomagok is vannak: az 1 terrabájtos verzió ára 500 dollár évente.

 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza