ASUS ROG Swift PG278Q – felsőkategóriás, játékhoz optimalizált monitor

Kütyü Magazin - 2014. január 12.

Az ASUS bejelentette a játékhoz optimalizált, 27 hüvelykes ROG Swift PG278Q 27 monitort. A készülék 2560 x 1440 felbontással rendelkezik, 120+ hertzes képfrissítési sebességet, valamint ergonomikus finomságok széles tárát kínálja. A maximális játékélmény érdekében a monitor része az ASUS GamePlus és az NVIDIA G-SYNC nevű technológiája is. 

Magával ragadó játékélmény és lenyűgöző látvány

A 120+ hertzes képfrissítési sebességnek és az 1 ms válaszidőnek köszönhetően búcsút lehet inteni az elmosódásoknak. A simább játékmenet és a képernyő rövid reakcióideje komoly előnyt jelenthet szinte bármilyen játékban.  A ROG Swift PG278Q-ban megtalálható az ASUS exkluzív GamePlus nevű funkciója is.

A GamePlus a képernyőn extra rétegként jelenít meg célkeresztet és időmérőt. Négyféle célkereszttípus közül választhatnak a játékosok, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a játék környezetéhez; az időmérő pedig a valós idejű stratégiai játékokban segít nyomon követni az idő múlását. Ezek az eszközök segítenek a játékosoknak gyakorolni és csiszolni készségeiket.

 

 

A ROG Swift PG278Q lenyűgöző paraméterek egész sorát kínálja: DisplayPort 1.2 kimenet, két USB 3.0 csatlakozó, VESA szabvány szerinti falra szerelhetőség és egy sokoldalú, forgatható, elfordítható, dönthető és állítható magasságú állvány, hogy a legújabb játékokat a lehető legkényelmesebben lehessen játszani.

Az intelligens kábelrendezővel az asztal felszabadul az összegabalyodott vezetékek alól, a szuperkeskeny, mindössze 6 mm-es káva révén pedig a ROG Swift PG278Q ideális választás többképernyős rendszerek – AMD Eyefinity, NVIDIA Surround - kialakításához is. Újabb, a játékosok igényeit megtisztelő és a felhasználói élményt javító apróság az ötirányú joystick, amellyel roppant egyszerűen lehet navigálni a képernyőn megjelenő menüben és állítani a monitor paraméterein.

 

 

A világ első és leggyorsabb WQHD monitora NVIDIA G-SYNC technológiával

A ROG Swift PG278Q a világ első és leggyorsabb WQHD monitora az NVIDIA G-SYNC technológiájával. Az NVIDIA G-SYNC nevű úttörő képernyőtechnológia összeszinkronizálja a képernyő és a GPU képfrissítési sebességét. A ROG Swift PG278Q megszünteti a képernyő elcsúszásait, valamint minimálisra csökkenti az akadozást és a bemeneti késleltetést – az eredmény pedig a lehető legjobb játékélmény. A G-SYNC technológiával az objektumok élesebbnek és élénkebbnek látszanak, a játékok pedig sokkal simább élményt nyújtanak, gyorsabban reagálva.

Elérhetőség

A ROG Swift PG278Q magyarországi megjelenése a második negyedévben várható.

 

Vissza