KitKat frissítést kap még márciusban az LG G2

Kütyü Magazin - 2014. március 12.

Az LG csúcskészüléke, a G2 végre megkapja a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítést, amely várhatóan még ebben a hónapban hazánkba is megérkezik.

Az energiahatékonyabb zenelejátszás mellett a G2 a frissítést követően az energiatakarékos helymeghatározó üzemmódot is támogatja, amely hosszabb üzemidőt és nagyobb kényelmet biztosít. A legújabb Android rendszer érezhetően gyorsabb is: a G2-ön az eddiginél 17 százalékkal gyorsabban futnak az alkalmazások, a Chromium motornak köszönhetően pedig — belső méréseink szerint — a webböngészés is gyorsabbá vált. Új funkcióval is bővült a szolgáltatások sora, a Google Cloud Printer segítségével egyszerűen nyomtathatók dokumentumok Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Kenneth Ji, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs részlegének igazgatója kiemelte, hogy „a naprakész szoftverfrissítés csak egy a számos eszköz közül, amellyel az LG a felhasználói élmény folyamatos fejlesztésére törekszik. A G2 okostelefonhoz érkező rendszerfrissítés a mindennapi használatot javító új funkciók mellett a mobilfelhasználói élményt átfogóan fejlesztő optimalizálásokat is tartalmaz. Bízunk benne, hogy magyarországi ügyfeleink örömmel fogadják majd a frissítőcsomag különleges előnyeit.” 

A frissítőcsomag a G Pad 8.3 készülékhez 2014 második negyedévének elején, az LG G Flexhez pedig szintén ebben a negyedévben, valamivel később érkezik. A változó piaci és szolgáltatói követelmények miatt a kiadás pontos dátuma változhat, minderről hamarosan részletesebb tájékoztatás várható. 

 

 

Vissza