Leitz Complete – új „ruhában” az Apple mobileszközei

Kütyü Magazin - 2014. március 12.

Jó hírek az Apple-termékek kedvelőinek: Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz, kiváló minőségű védőtokokat, töltőket és állványokat fejlesztett ki az iPhone és iPad készülékek számára. Az új termékcsalád neve Leitz Complete, és tagjai sokoldalú funkciókat és tetszetős kialakítást kínálnak.

Töltő mobiltelefonok és táblagépek számára

A mobiltelefonok és táblagépek folyamatos használat mellett sok energiát igényelnek. Vegyen búcsút a készülékek töltésekor megszokott kábelrengetegtől, és teremtsen kényelmes otthont okostelefonja, illetve iPod, iPad készüléke számára. A Complete univerzális asztali töltő egyidejűleg négy készülék töltésére képes. A töltésre fordított idő nem vész el, ugyanis a készülékek továbbra is használhatók maradnak, és a táblagépek íráshoz és olvasáshoz egyaránt megfelelő szögbe állíthatók.

Privacy tok  

A munka világa mobilabbá vált. Az okostelefonoknak és táblagépeknek köszönhetően bárhol és bármikor elérhetjük e-mailjeinket, az üzleti utak során pedig akár a vonaton vagy a repülőgépen is dolgozhatunk az aktuális projekteken. Ki örülne annak, ha a mellette ülő utas látná, ahogy a legfrissebb vállalati stratégián dolgozik, áttekinti a mérlegben szereplő összegeket a részvényesek tájékoztatása előtt, vagy akár privát fényképeket nézeget?

 

 

A Leitz Complete termékcsalád új tagja – a Privacy tok lehetetlenné teszi, hogy a kíváncsiskodó idegenek láthassák az iPad készülékek kijelzőjén megjelenő tartalmat. A készüléket egy integrált betekintésvédő fóliával ellátott fedél védi egyrészt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, másrészt pedig az oldalról rá irányuló tekintetektől. Elölről nézve a képek a megszokott, kiváló minőségben láthatók, az oldalról rátekintő szemlélő azonban fekete felületet lát. A képeket, videókat, dokumentumokat csak a táblagép tulajdonosa látja, akár utasokkal teli vonaton és repülőgépen is!

Állvány a maximális hatékonyság eléréséhez

A Complete forgatható asztali állvány jó példája annak, hogy a Leitz termékfejlesztői mennyire gondosan figyelnek a felhasználók igényeire. A szabadalommal védett, csillogó fehér és matt fekete színben kapható állvány talpa 360 fokban elforgatható, így a munkatársak, tárgyalópartnerek is könnyen megtekinthetik a táblagép kijelzőjén megjelenő prezentációt. Többé nincs szükség bonyolult projektorcsatlakoztatásra, illetve kényelmetlen tartóeszközökre. A Leitz Complete védelmet nyújt mobilkészülékei számára – kedvenc kialakításának kiválasztásával nemcsak tetszetős külsőt kölcsönözhet iPhone vagy iPad készüléke számára, hanem saját ízlését is kiemelheti.

 

Vissza