Matricák és hasznos funkciók a megújult BBM-ben

Farkas Norman - 2014. április 2.

A BlackBerry tegnap frissítette BBM csevegő alkalmazását mind a saját platformján, mind pedig az iOS és az Android rendszereken. Az app már nagyobb méretű fájlok küldését és fogadását is lehetővé teszi, de az igazi újdonságot a matricák jelentik.

A BlackBerry Messenger, vagyis röviden BBM alkalmazás felhasználói számára egy ütős frissítés látott tegnap napvilágot. A szoftver iOS, Android és BlackBerry 10 rendszerre írt változata is gazdagodott néhány újdonsággal, tehát egyik népszerű platformokon sem kell várni a fejlesztésekre.

 

 

A megújult BBM-mel már nagyobb méretű fájlokat is küldhetünk, illetve fogadhatunk (max. 16MB/fájl), sőt arra is lehetőségünk van, hogy csoportos csevegés közben osszunk meg képeket. Ezek a funkciók nyilván sokoldalúbbá teszik a programot, de náluk sokkal érdekesebb a Viberből talán ismerős matricák felbukkanása. Hogy a matricás móka véletlenül se válljon unalmassá, az ingyeneseken túl találunk egy sor viccesebbnél viccesebb példányt a BBM Shopban – természetesen némi fizetségért. A 20-25 matricát tartalmazó csomagok 1,99 dollárba kerülnek.


 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza