Nikon 1 S2 – gyors és könnyen hordozható rendszerkamera

Kütyü Magazin - 2014. május 15.

A Nikon az 1 S2 modellel bővíti a gyors, könnyen hordozható Nikon 1 rendszerkamerák választékát. Minden megvan benne, ami a pergő események megörökítéséhez szükséges. A feltűnő megjelenésű fényképezőgép nagyon egyszerűen használható. 

Új modellel bővíti a Nikon 1 rendszerkamera sorozatát.  A Nikon 1S2 fényképezőgép feltűnő megjelenéssel és egyszerű kezelhetőséggel bír. A készülékben automatikus élességállítási rendszer található, amely könnyedén fókuszál a gyorsan mozgó témákra. A világ legnagyobb sorozatfelvételi képkockasebességével is rendelkezik, amellyel a másodperc törtrésze alatt lezajló történéseket gyorsabban örökítheti meg, mint ahogy szabad szemmel észlelné.

A gépet 14,2 megapixeles CMOS-képérzekelővel látták el, és széles fényérzékenységi tartománnyal rendelkezik (ISO 200 – 12800).

A masina a videókészítés terén is veszi az akadályokat: zökkenőmentes és éles felvételeket készít, amelyet a különféle videómódok segítségével tehetünk még jobbá. Videókészítés közben képek rögzítésére is van lehetőség. Az „Automatikus képrögzítés” funkcióval nagyfelbontású állóképek készíthetők videózás közben.

Az új modell teljes mértékben kompatibilis az 1 NIKKOR objektívekkel.

A Nikon sajtóközleményét a következő oldalon olvashatjátok.

 

Vissza