Toshiba Satellite Click 2 L30W – leválasztható kijelzővel

Czipperer Dia - 2014. május 29.

A Toshiba bemutatta új, 2 az 1-ben masináját, amelynek kijelzője leválasztható, így táblagépként is remekül funkciónál.

Új Toshiba Satellite Click 2 L30W — 2 az 1-ben lecsatolható kijelzős laptop

 Egy táblagép és egy nagy teljesítményű számítógép ötvözete

 

2014. május 28., Budapest, Magyarország A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, Satellite Click 2 L30W, leválasztható kijelzővel ellátott laptopjait, melyek stílusos és ergonomikus kialakítású készülékháza nagy kapacitású tárolóhelyet rejt.
 

A munkára és szórakozásra egyaránt kiválóan alkalmas, 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott Satellite Click 2 L30W egy kedvező árú, 2 az 1-ben eszköz, mely az irodában, otthon és akár útközben is kitűnően használható.

Az ergonomikus kialakítású készülék kijelzője egy kézzel is leválasztható, így a notebook két lépésben egyszerűen táblagéppé alakítható akár munka közben is, így megfelel a folyton változó igényeknek.   

Attraktív, ergonomikus kialakítás

Sokoldalúsága révén a Satellite Click 2 L30W kiválóan használható bármilyen hétköznapi feladatra. Az aranyszínű, vékony, elegáns készülékház nagy teljesítményű notebookot rejt, minden környezetben jól mutat.

A zsanérok újfajta megvalósítása vékony kialakítást, ugyanakkor a ventilátor nélküli tervezés sima, tiszta felületet tesz lehetővé. A Satellite Click 2 L30W laptopot a felhasználók mindig a feladatnak megfelelően használhatják. Az irodában egy hagyományos számítógépként működik, így teljes méretű, keret nélküli billentyűzete és nagyméretű érintőlapja segítségével adatbevitelre is kényelmesen használható. Otthon vagy útközben pedig táblagépként állja meg legjobban a helyét, így HD felbontású videók megtekintésére vagy akár internetes böngészésre is tökéletes.

A beépített 500 GB kapacitású merevlemezes meghajtó révén a készülék nagy mennyiségű adat, film, zene vagy fotó biztonságos tárolására is alkalmas, így a szükséges fájlok mindig rendelkezésre állnak – akár útközben is.

Ragyogó kijelző

A 13,3 hüvelykes (33,8 cm), HD felbontású, IPS érintőképernyőt ujjlenyomat-taszító réteggel is ellátták, így azon a használat után csak minimális mennyiségű folt marad.

A legújabb fejlesztésű, tízujjas érintésvezérléssel ellátott, keret nélküli, nagy betekintési szöggel rendelkező kijelző révén a Satellite Click 2 L30W notebookon a játékok is kiváló élményt nyújtanak akár az asztalnál, akár a kanapén ülve használjuk, ugyanakkor tisztítása sem okoz különösebb problémát.

A HD felbontású IPS érintőképernyő remek színvisszaadással rendelkezik, így a felhasználó fotói, videói természetes tónusokkal, részletgazdagon jelennek meg. A beépített környezetifény-érzékelővel is ellátott készülék a kijelző fényerejét a fényviszonyoknak megfelelően szabályozza, így fotóink és videóink mindig a legjobb minőségben jelennek meg. 

 

 

Kiváló hangminőség

A DTS Sound hangzásjavító eljárással és Skullcandy által minősített hangrendszer lélegzetelállító hangminősége a kiváló minőségű vizuális tartalom méltó kiegészítője. 

Erőteljes teljesítmény a kifogástalan PC élményért

Az akár 4. generációs Intel Core i3 processzorral és Intel HD 4200 grafikus egységgel ellátott Satellite Click 2 L30W több alkalmazás egyidejű futtatását és a multimédiás tartalmak lejátszását egyaránt problémamentesen biztosítja, így például egy munkareggeli során vagy akár az esti szórakozáshoz is kiválóan használható. A felhasznált alkatrészek ventilátor nélküli kialakítást, így csendes, energiatakarékos működést tesznek lehetővé. Az akkumulátor hosszú, akár 8 órás üzemideje révén táblagépként vagy akár notebookként is egész nap használhatjuk.

Mindezeken felül a Satellite Click 2 L30W számos csatlakozóval rendelkezik, így rugalmasan használható tablet üzemmódban is. A táblagépen található teljes méretű USB 2.0 port, az SD-kártya bővítőhely és a micro-HDMI-kimenet révén a notebookhoz akár nyomtatót is csatlakoztathatunk, és az sem okozhat gondot, hogy fotóinkat átmásoljuk fényképezőgépünkről. A billentyűzeten található, a Sleep-and-Charge funkciót is támogató USB 3.0 port nagy fájlok gyors átvitelét teszi lehetővé. A legújabb Wi-Fi 802.11ac valamint a Bluetooth 4.0 szabványt támogató adapterek az Intel WiDi technológia segítségével vezetékek használata nélkül tekinthetjük meg kedvenc filmjeinket vagy akár prezentációkat is egy alkalmas tévé nagy kijelzőjén. A beépített HD webkamera - melyet zajszűrővel ellátott sztereó mikrofonnal is felszereltek – segítségével videokonferenciát folytathatunk kollégáinkkal vagy barátainkkal.

A Satellite Click 2 L30W leválasztható kijelzővel ellátott laptop 2014 harmadik negyedévében kerül az európai boltokba.

 

 

Vissza