Ezt is megéltük: szelfi a pirítóson

Farkas Norman - 2014. július 18.

Mit szólnál, ha a saját arcoddal találnád szemben magad a reggeli pirítóson? Ha tetszik a dolog és mókásnak találod, csak le kell adnod a megrendelést egy jó minőségű szelfi kíséretében, és 75 dollárért a tiéd lehet az egyedi fémlappal szerelt pirító, ami a saját képedet égeti a kenyérre.

Egy nagyon trendi szolgáltatással rukkoltak elő a Vermont Novelty Toaster Corporation emberei: a megrendelők arcképével egyedivé tett pirítósokat készítő kenyérpirítót vezettek be, így a manapság oly népszerű szelfik már a mobil eszközeink és a közösségi hálók után végre a tányérunkon is megkezdhetik hódításukat. A toast és a képalkotás világa egyébként nem most találkozik először, a cég már korábban is előrukkolt efféle megoldásokkal.

Mit kell tennie az egyszeri vásárlónak, ha a saját képével szeretne találkozni a reggeli pirítóson? A dolog sajnos nem olyan egyszerű, hogy szimplán vesz egy ügyes kenyérpirítót, beszkenneli a képet és hozzálát a reggeli elkészítéséhez. Ehelyett rendelést kell leadnia a vállalatnál a spéci készülékre és mellékelnie kell (netes feltöltés útján, rögtön a termék oldalán) egy jó minőségű, lehetőleg fehér hátterű képet, ami alapján egy speciális fémlapot készítenek, melyet beépítenek a kenyérpirítóba. Ezzel el is készül az ennivaló képeket gyártó, egyedi kütyü, amiért 75 dollárt kell kicsengetni és egy héten belül házhoz is szállítják.

 

 

További infót a cég oldalán találsz a mókás konyhai eszközről.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza