Két új noteszgép játékokhoz – Asus G551 és G771

Czipperer Dia - 2014. szeptember 24.

Az Asus Republic of Gamers (ROG) G sorozat új tagokkal bővült: egy 15 és egy 17 hüvelykes noteszgép került a kínálatba. A masinákat kifejezetten játékokhoz optimalizálták, és komoly teljesítményugrást mutatnak elődeikhez képest.

Két, játékokhoz optimalizált noteszgéppel rukkolt elő az Asus. A G551 és G771 jelzésű modellek felszereltsége is tükrözi, hogy játékosok számára jó alternatívát kínál. Mindkét masina meghajtásáról Intel Core i7 processzorok gondoskodnak, a grafikai teljesítményt pedig az NVIDIA GeForce GTX biztosítja.

Az IPS kijelzővel felszerelt gépek Full HD megjelenítésre is képesek, és nagyobb betekintési szöggel (178 fok) rendelkeznek elődeiknél. Akár 4K/UHD megjelenítőkkel is összekapcsolhatók, a Trinity Display kimenetnek köszönhetően.

A noteszgépek hangzásáért a SonicMaster Premium technológia felel, a ROG AudioWizard szolgáltatásával pedig öt előre beállított mód közül választhatnak a felhasználók. A modellekben fejhallgató-erősítő is van, ezt az Asus Golden Ear csapat hangmérnökei hangolták be.

 

A billentyűzet piros megvilágítást kapott


Mindkét készülék októberben érkezik a magyar piacra. Többféle konfigurációban is kaphatók lesznek, induló áruk pedig 259 900 forint, amely felszereltségtől függően változik.

A modellekről bővebben az Asus sajtóközleményében, a következő oldalon olvashattok.

Vissza