SD kártyára is menthetnek az androidosok a Dropboxban

Czipperer Dia - 2014. október 3.

Új verzióra frissült a Dropbox (2.4.5), mely hasznos újdonságot tartogat az android felhasználóknak. Már nem csak a készülék belső tárhelyére menthetnek, hanem SD kártyájukra is.

Blogbejegyzésben számoltak be arról, hogy frissítették a Dropbox androidos mobilalkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználók már nem csak belső tárhelyre menthetik fájljaikat, hanem telefon vagy táblagép SD kártyájára is. A mentés opciónál jelenik meg az SD kártya opció, ahol a program a szabad helyet is mutatja, így az is látszik, hol van több szabad hely.

Az exportálás során a felhasználók egyénileg választhatják ki az adott fájlokat, nincs muli-select, vagyis egyszerre több elem kiválasztása lehetőség. Így kicsit időigényesebb művelet, de legalább hely hiányában adódik más alternatíva is. Az eszközön belüli mozgatáshoz pedig még internetkapcsolatra sincs szükség, így bármikor áthelyezhetők memóriakártyára a képek, dokumentumok.
 

 

Az update során továbbfejlesztett Android L támogatást is kapott a program, amely a jövőt illetően bizonyul hasznosnak, valamint gyorsabb lett a keresés is. A frissítés már elérhető a Google Play áruházban.

 

Forrás: Androidpolice.com; Nyitókép: gsmarena.com

Vissza