A bővítményeket is támogatja majd a Microsoft új böngészője

Czipperer Dia - 2015. január 29.

A Microsoft múlt heti sajtóeseményén új böngészőjükről is lehullt a lepel. A Project Spartan minden Windows 10-es eszközön előre telepítve megtalálható majd. A Microsoft elmondása szerint pedig a bővítményeket is támogatja majd.

Még sok minden nem tisztázott a Microsoft háza táján a múlt héten bemutatott újdonságokkal kapcsolatban. Például a Project Spartan böngészőről sem tudunk mindent. A Microsoft azonban megerősített egy hírt az új böngészővel kapcsolatban: a Spartan támogatja majd a bővítményeket. 

Egyelőre ennél pontosabb információkat nem lehet tudni erről, de elképzelhető, hogy Chrome bővítmények is beleesnek a kalapba. Mindenesetre erről már az IE fejlesztőcsapatának Twitter oldalán is olvashatunk, ahol arról írnak, hogy a jövőbeni frissítések között a bővítmények is tervben vannak.

 

 

Egyelőre csak kiterjesztésekről, bővítményekről írnak, és nem említenek konkrétumokat. Így elképzelhető, hogy a Microsoft saját háza táján tervezget ez ügyben, viszont a Chrome bővítmények is fennállnak lehetőségként. Akárhogy is lesz, jó hírről van szó, hiszen a bővítmények általában segítenek fokozni a böngészési élményt.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza