Új digitális üzleti kijelzőkkel készült a Toshiba az ISE 2015-re

Kütyü Magazin - 2015. február 12.

A Toshiba bemutatta új, Pro-Signage II sorozatú digitális üzleti kijelzőit. A folyamatos működésre tervezett eszközök Full HD felbontással és 178°-os betekintési szöggel rendelkeznek, 42 hüvelyktől (106 cm) 55 hüvelykig (139 cm) háromféle méretben készülnek. 

Új üzleti kijelzőket mutatott be a Toshiba az ISE 2015 eseményen. A Pro-Signage II sorozat modelljei háromféle méretben is elérhetők lesznek, valamint függőlegesen és vizszíntesen egyaránt rögzíthetők. 

Segítségükkel a nap 24 órájában, a hét minden napján készen állnak arra, hogy kiszolgálják ügyfeleiket. A Full HD felbontás és a 178°-os betekintési szög révén a kijelző nagyobb távolságból, széles tartományban is tisztán látható. A nagy fényerejű (450 cd/m²), LED háttérvilágítással rendelkező kijelző pedig gondoskodik arról, hogy a megjelenített tartalom kedvezőtlen fényviszonyok mellett is jól látható maradjon.

Az eszközök és számos csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így sokféle formátumú tartalom megjelenítésére alkalmasak. A két HDMI, egy DVI-D bemeneten és az egy DisplayPort 1.2a csatlakozón felül egy RS-232 és egy LAN portot is beépítettek, így az aktuális bemenet kiválasztása mellett a kijelző ki- és bekapcsolása is vezérelhető távolról, ezért az eszköz sokféle feladatra, rugalmasan használható.


A Pro-Signage II sorozatú készülékeket OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhellyel is ellátták, így azok telepítése és beállítása rendkívül egyszerű, további kábelekre és külső lejátszókra nincs szükség. Egy, az OPS szabványnak megfelelő PC csatlakoztatásával még hatékonyabban és biztonságosabban üzemeltethető üzleti kijelzővel hódíthatjuk meg vásárlóinkat.  

Az egyszerű tartalomkezelés érdekében az eszközökbe médialejátszót is beépítettek. Ennek köszönhetően nincs szükség külső eszközök használatára. A beépített lejátszó az USB portra csatlakoztatott meghajtóról videók, zenék és fotók megjelenítésére, lejátszására képes. 

A többféle rögzítési mód mellett több eszköz pedig akár 5x5-ös elrendezésben is összekapcsolható. 2x2 kijelzőt összekapcsolva és egyetlen jelforrásra csatlakoztatva Ultra HD felbontású kijelző is kialakítható.

A vékony keret, a karcsú kialakítás, valamint a matt fekete felületű készülékház miatt a Pro-Signage II sorozatú kijelzők diszkréten helyezhetők el bármilyen üzleti környezetben, így az üzenetek kerülnek a felhasználók figyelmének központjába.


A Pro-Signage II sorozatú eszközök 2015 harmadik negyedévében jelennek meg az európai piacon. 

Pro-Signage II sorozat:

  • Kijelző: Full HD (1920 x 1080), 16:9, IPS, Edge LED kijelző, betekintési szög: 178°
  • Képméret: akár 55 hüvelyk (139 cm)
  • Fényerősség (tipikus): 450 cd/m²
  • Keretszélesség: 106 cm (42”) – 17,7 mm; 119 cm (47”) – 10,25 mm; 139 cm (55”) – 16,6 mm
  • OPS bővítőhely
  • 24/7 működés
  • Önellenőrzési funkció
  • Bemeneti csatlakozók: 1 x DVI-D (HDCP-vel), 2 x HDMI®, 1 x DisplayPort, 1 x D-SUB, 3 x BNC, 1 x audió RCA R/L, 1 x audió mini-jack, 1 x RS-232, 1 x LAN vezérlő (RJ-45), 1 x infravörös áthaladás
  • Kimenő csatlakozók: 1 x DVI (HDCP-vel), 1 x DisplayPort, 1 x audió mini-jack, 1 x külső hangszóró jack (L/R), 1 x R232, 1 x infravörös áthaladás
  • Beépített hangszórók (10W + 10W)
     

A Business Vision szoftverről a következő oldalon olvashattok.

Vissza