Három új táblagép a Lenovo tarsolyában

Kütyü Magazin - 2015. március 3.

Az egyéni használati módokhoz rugalmasan illeszkedő eszközök vezető fejlesztőjeként a Lenovo három új fogyasztói tabletet készített: két A sorozatú androidos tabletet, a Lenovo TAB 2 A8-at és A10-70-et, valamint egy windowsos tabletet, az IDEAPAD MIIX 300-at. 

Új táblagépeket mutatott be a Lenovo. A sorban androidos és windowsos masina is lapul. Az új A sorozat jóbizonyítéka annak, hogy az elérhető árú tabletek is nyújthatnak kiemelkedő szórakoztatási lehetőségeket LTE kapcsolatuknak és Dolby Atmostechnológiájuknak köszönhetően.A 8 hüvelykes IDEAPAD MIIX 300 pedig zsebméretben kínál produktivitást a Windowst használóknak.

TAB 2 A10-70

Egy vékony és könnyű, nagyképernyős tabletet alkotott a Lenovo, amelyet telepakoltak egy sor multimédiás és teljesítményre optimalizált funkcióval. Mivel sokan használják tabletüket a különféle digitális tartalmak segítségével való ellazulásra, a felhasználók szeretni fogják az eszköz 10,1 hüvelykes FHD képernyőjét, amely jelentősen fokozza a játékélményt és lenyűgöző élességgel jeleníti meg a filmeket.

Az audiovizuális technológiai parádé teljessé tételéhez felszereltük a tabletet a Dolby Atmosszal: ez az első 10 hüvelykes androidos tablet, amely tartalmazza a filmek mozgó hangtechnológiáját. A felhasználók feltekerhetik a hangerőt és élvezhetik a kivételesen gazdag és erőteljes hangzást a többhangszórós soundbaron, ami egyedülálló szolgáltatás egy ilyen kompakt méretű tablet esetében.

TAB 2 A10-70

A mindössze 8,9 milliméter vastag és 509 grammot nyomó új TAB 2 A10-70 szinte bárhol használható. A négymagos MediaTek processzoron az Android 4.4 mobil operációs rendszert futtató tablet villámgyors LTE kapcsolódási lehetőséggel, kétsávos Wi-Fi-vel és 8 megapixeles hátoldali kamerával múlja felül elődje teljesítményét. Két vonzó színben – gyöngy fehér vagy kék – vásárolható meg.  

TAB 2 A8

Felismerve, hogy egy tablet nem elégíthet ki minden igényt, létrehozták a belépő szintű, 8 hüvelykes TAB 2 A8-at. Ez a HD tablet azoknak jelent remek választást, aki pénztárcabarát áron akarnak kapcsolatban maradni, vagy akik többféle igényüket szeretnék egyetlen eszközzel kielégíteni. A TAB 2 A8 könnyedén kezeli a leggyakoribb személyes kapcsolattartási műveleteket a közösségi fiókok tartalmának frissítésétől kezdve a videochatelésig. Még a TAB 2 A10-70-nél is könnyebb 360 grammjával és ugyanolyan vékony, egy töltéssel használható a teljes 8 órás munkanap során, továbbá két SIM-kártya foglalatot kínál, egyet a beszélgetéshez, egyet az LTE adatkapcsolathoz. Hasonlóan a TAB 2 A10-70-hez, ez a 8 hüvelykes tablet elérhető áron kínál nagysebességű LTE vezeték nélküli technológiát, egy olyan funkciót, amely nem elvárt egy belépő szintű tabletnél.

Bizonyítván, hogy kisméretű eszközöknek is lehet kiváló a hangzása, a TAB 2 A8-at Dolby Atmosszal látták el, egy olyan, fejhallgatóval élvezhető, mozgó audio élménnyel, amelynél a hang minden irányból érkezik, még a fejünk feletti térből is, az események középpontjába helyezve ezzel a felhasználókat. A fotózást kedvelők ugyancsak élvezni fogják a TAB 2 A8 5 megapixeles hátoldali kameráját, amellyel éles felvételeket készíthetnek.

TAB 2 A8

A felhasználók visszajelzéseire és igényeire válaszul a TAB 2 A8-at úgy tervezték, hogy az első tabletük legyen, amely tiszta formában futtatja az Android 5.0 Lollipop mobil operációs rendszert. Hasonlóan nagyobb testvéréhez, a TAB 2 A8 szintén egy négymagos, 64 bites MediaTek processzor köré épül. Ugyancsak 32 GB-ig terjedő méretű, microSD kártyával bővíthető tárolóhelyet kínál, és négyféle tetszetős színben – gyöngy fehér, ébenfekete, éjfél kék vagy neon rózsaszín – vásárolható meg. 

IDEAPAD MIIX 300

Azok számára, akik a tabletek esetében is a Windowst részesítik előnyben, az IDEAPAD MIIX 300 egy 8 hüvelykes tablet kivételes hordozhatóságát kínálja a megszokott Windows 8.1 funkciókkal és Microsoft Office-alkalmazásokkal (az ár egyéves előfizetést tartalmaz). Az IDEAPAD MIIX 300 fényes bizonyítéka annak, hogy a produktivitás bármely méretben elérhetővé tehető.

IDEAPAD MIIX 300

A tablet prémium minőségű IPS WUXGA képernyője ideális platformmá teszi az eszközt a munkavégzéshez, e-mailezéshez, videokonferenciákhoz és a digitális tartalmak megjelenítéséhez, ugyanakkor élvezetesebbé teszi a szórakozást is, például a filmek és online videók megtekintését. Az Intel Atom processzor köré épülő eszköz minden olyan szolgáltatást nyújt, amelyet a felhasználók elvárnak egy munkavégzésre alkalmas tablettől: 64 GB-ig terjedő belső eMMC tárolót, egy microSD-kártya-olvasót a médiafájlok átviteléhez, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatot, két kamerát, valamint hosszú akkumulátor-üzemidőt. 

 

 

 

 

Vissza