Új Sony mobil a színen – Xperia M4 Aqua

Czipperer Dia - 2015. március 3.

A Sony középkategóriás mobiltelefonjainak sorát erősíti. A vállalat bejelentette Xperia M4 Aqua okostelefonját, mely akár két napot is kibír egyetlen töltéssel, fedélzetén pedig a legfrissebb Android Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.

A Sony a barcelonai mobile World Congressen (MWC) bemutatta Xperia M4 Aqua okostelefonját, amely a vállalat újragondolt középkategóriájának vezető okostelefonját testesíti meg. 

Ez a Sony első 8 magos, 64 bites okostelefonja, amelyben Qualcomm Snapdragon 615 processzor ketyeg, és az eszköz 4G LTE kapcsolatra képes. A készülék kiemelkedő üzemidőt kínál: akár 2 napig is bírja a strapát. Ha pedig bekapcsoljuk a STAMINA üzemmüdot, az alapvető funkciók igénybevételével akár egy hétig is bírja egyetlen töltéssel.

A telefon kamerája sem a gyengébbek közé tartozik. Mint a legtöbb telefon, az Xperia M4 Aqua is két kamerával rendelkezik. A hátlapi egy 13 megapixeles Sony Exmor RS szenzorral megtámogatott, F2.0-ás rekeszértékkel, továbbá ISO 3200-es érzékenységgel rendelkező fényleső, az előlapi pedig kimondottan szelfikészítésre optimalizált a maga 5 megapixelével és 88°-os látószögével.

 

Az eszköz prémium kivitelű kialakítása valódi minőségről is árulkodik, ugyanis az M4 Aqua nemcsak vízálló (IP65/8 szabvány), hanem edzett üveg kijelzővel is rendelkezik. A telefon mindössze 136 grammot nyom. 

Az Xperia M4 Aqua a klasszikus fehér és fekete verzión túl, az új korall és ezüst színben is elérhető lesz. Egyelőre még nem tudni, hazánkba mikor érkezik meg a mobil.

 

A telefon részletes specifikációi a Sony Mobile oldalán érhetők el.

 

 

Vissza