Már az Apple Watchhoz is készült aksiturbó

Czipperer Dia - 2015. március 23.

Az Apple első okosórája sajnos nem egy üzemidő bajnok modell. Számos vetélytárs jobb kapacitással büszkélkedhet töltés terén, viszont jó hír, hogy a felhasználók hamarosan egy kiegészítő révén bárhol feltölthetik majd az órát.

Nomad Pod névre hallgat egy új akkumulátorcsomag, melyet kifejezetten az Apple Watchhoz terveztek. A kiegészítő révén meghosszabbítható az Apple okosórájának 18 órás üzemideje.

A plusz kapacitást adó eszköz Belsejében egy 1800 mAh-es akkumulátor található, amely a gyártó szerint teljes töltöttséget garantál a Watchnak.


A Nomad ezen felül többféle csatlakozási lehetőséget is kínál a felhasználóknak a PC-hez vagy a konnektorhoz csatlakoztatva, ugyanis az eszközt USB Type A Type C csatlakozóval is ellátták, utóbbi az új Retina MacBookban és a Chromebook Pixelben is megtalálható. Emellett hagyományos és micro USB-port is található rajta azok számára, akiknek nem szimmetrikus USB-csatlakozóval ellátott számítógépük van. Így nem csak az Apple óráját, hanem minden USB-porttal rendelkező eszközt képes tölteni.

 

A Nomad Pod könnyen hordozható kompakt mérete és kis súlya (mindössze 80 gramm) miatt. A vállalat elmondása szerint már tárgyalnak az Apple-lel, hogy véglegesítsék az eszközt, mielőtt piacra dobják. Várhatóan június 15-én kerül majd forgalomba a Nomad Pod asztroszürke és ezüst színekben 60 dolláros áron.

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza