Instagram fotópályázatot hirdet a Samsung

Kütyü Magazin - 2015. április 29.

A Samsung egy Galaxy S6-os játékkal robban be a hazai Instagram közösségbe. Az éjszakai fotózás népszerűsítését tűzték ki céljául. Olyan kreatív fotókat várnak, amelyek a felhasználók lakóhelyének tájait, ikonikus épületeit mutatják be éjszakai fényben. Az #ÉjjeliFények játékban egy Galaxy S6-ot lehet nyerni.

A prémium okostelefonok világában ma már természetes az, hogy nappal éles, jó fotókat lehet készíteni, a probléma inkább félhomályban vagy este jön elő. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge kamerája azonban gondoskodik róla, hogy elképesztően ragyogó és élénk képeket készíthessen minden felhasználó akár sötétedés után is.

Az előlapi (5MP) és a hátoldali (16MP) kamerák F1.9-es optikájának köszönhetően sok fény jut keresztül az objektíven, így nagy felbontású érzékelői még sötétben is a legkiválóbb képminőséget garantálják, amit egy okostelefonnál el lehet érni. Emellett az automatikus, valós idejű fotózást lehetővé tevő funkció, a smart optikai képstabilizátor (OIS) és az infravörös szenzoros beállítású fehéregyensúly funkció még élesebb képet biztosít.


A Samsung most ezt az adottságot meglovegolva egy játékot indított Instagram oldalán. A induló játék keretében nincs más dolga a felhasználóknak, mint lefotózni kedvenc helyszíneiket éjszaka, megosztani őket publikus Instagram oldaladon a #HelyiÉrték, #ÉjjeliFények és #mik hashtagekkel, és követni a Samsung Magyarország Instagram (samsungmagyarorszag) oldalát.

A május 26-ig tartó játék zárásaként a legszebb kép készítője egy Galaxy S6 készülék újdonsult tulajdonosa lehet. 

 

 

Vissza