Nincs már 140 karakteres limit a Twitter direkt üzeneteinél

Czipperer Dia - 2015. június 15.

A Twitter felhasználók a jövőben hosszabb üzeneteket írhatnak a mikroblogon. Eddig 140 karakterben maximálódott a limit, ez azonban hamarosan megszűnik.

A Twitter hivatalosan is bejelentette, hogy megszünteti a 140 karakteres limitet az egyes direkt üzeneteknél. A vállalat csütörtökön jelentette be döntését a a fejlesztői fórumán. A Twitter szóvivője pedig a Mashable-nek is megerősítette a hírt.

Mint írják, a változások júliustól lépnek életbe, azonban egyelőre pontos dátumot nem közöltek ezzel kapcsolatban. Egyelőre még tesztelik a funkciót, így csak ennek lezárta után derül ki, mikor is élesedik.
 

 

Sachin Agarwal, a Twitter termékmenedszere elmondta, hogy a publikus oldalon mindez semmilyen változásssal nem jár majd, a tweetek továbbra is 140 karakteresek maradnak. 

A direkt üzenetek a Twitteren tavaly óta érhetők el, a csoportos üzneetküldést pedig januárban vezették be. Ráadásul a vállalat arra is lehetőséget biztosít, hogy bárkitől kaphassanak a userek üzenetet, olyanoktól is, akiket nem követnek a mikroblogon. Ezt a biztonság és védelem menüpontban állíthatják be.
 

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: üzenet, mikroblog, Twitter
Vissza