Ujjlenyomat-olvasóval érkezik hamarosan a Huawei Honor 7

Czipperer Dia - 2015. június 15.

A legfrissebb hírek szerint június 30-án érkezik majd a Huawei új mobilja, a Honor 7. A készülék a Weibón közzétett hivatalos meghívó tanúsága szerint ujjlenyomat-olvasó szenzort is kap.

A legújabb információk arról tanúskodnak, hogy hamarosan érkezik a legújabb Huawei üdvöske. A Honor 7 még ebben a hónapban megérkezik, ugyanis már a TENAA is hitelesítette a modellt a hónap elején.

A Huawei a napokban, a Weibón jelentette be hivatalos sajtóeseményét. A poszteren (lásd alább) jól látszik az ujjlenyomatba vájt 7-es szám, amley azt sejteti, hogy a Honor 7 érkezik, méghozzá ujjlenyomat-olvasóval felvértezve.

A Honor 7-ről már korábban is az a hír járta, hogy ujjlenyomat-olvasó támogatást kap. Emellett más specifikációkat is lehet már tudni, többek között azt, hogy 5 hüvelykes Full HD kijelzővel (411 ppi), 64 bites, nyolcmagos Kiron 935-ös processzorral érkezik, valamint 3 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt belső tárhellyel látták el.

A készüléknek lesz egy prémium verziója is, amely 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárhellyel felszerelve érkezik majd. A kameráról is érdemes néhány szót ejteni: a telefont egy 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott lénylesővel szerelték fel, az üzemidőről pedig egy 3280 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

Az árról és a pontos elérhetőségről egyelőre még nem lehet tudni részleteket.
 

 

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza