Már 16, nyár végére 19 országban elérhető az Apple Watch

Vértes Judit - 2015. június 29.

Pénteken megérkezett az Apple Watch hét újabb országba, és a nyár végére még további három helyen tervezik a megjelenést. A korábban csak online megrendelhető eszköz egyre több helyen közvetlenül is megvásárolható.

Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Hong Kong, Japán, Nagy-Britannia és az Egyesült államok után az Apple okosórája már Olaszországban, Mexikóban, Szingapúrban, Dél-Koreában, Spanyolországban, Svájcban és Taiwanon is elérhető az Apple üzletekben.

A vállalat bejelentette, hogy július 17-től Hollandiában, Svédországban és Thaiföldön is megjelenik az Apple Watch. Így már 19 országban juthatunk hozzá az eszközhöz.

A különböző Instagram és Twitter megosztásokon is látszik, hogy a vásárlók bemehettek a boltba, és személyesen egyből megkapták a kívánt okosórát. Többen kritizálták azt, hogy az Apple watch első megrendelőinek heteket vagy hónapokat kellett várniuk a szállításra.

Úgy tűnik, az Apple mostanra már utolérte magát, és sokkal rövidebb határidővel tudja teljesíteni a rendeléseket. A szállítás ideje egy munkanaptól két hétig terjed.

 

 

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: okosóra, Apple Watch
Vissza