Elkapkodták az új iPhone-okat Dél-Koreában

Czipperer Dia - 2015. október 20.

Alighogy elérhetővé váltak az új Apple-mobilok Dél-Koreában, máris lecsaptak rájuk a felhasználók. Az iPhone 6s és 6s Plus modellek szinte percek alatt elkeltek.

Immáron Dél-Koreában is előrendelhetők az Apple legújabb mobiljai. A két készülék, az iPhone 6s és 6s Plus olyannyira kelendő, hogy percek alatt lefoglalták az összes elérhető példányt.

Az országban az SK Telecomnál, a KT-nél és az LG Uplus mobilszolgáltatónál lehetett előrendelni a készülékeket. Az először rendelkezésre álló kvóta, vagyis 50 ezer darab mobil mindössze fél óra leforgása alatt kelt el.

A két rivális helyi mobilgyártó, a Samsung és az LG is felkészült az Apple-mobilok érkezésére, és csökkentették zászlóshajó modelljeik árcéduláját. A Galaxy S6 több mint 100 dollárral olcsóbban vásárolható meg, és az újonnan bemutatott V10 modell árcédulájából már most lefaragott a kisebbik dél-koreai gyártó. 

Mindez azonban nem sokat számított, az Apple-rajongók rárepültek a „friss húsra” és rövid időn belül kimerültek az első készletek.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza