Megfürdették az Apple-mobilokat

Czipperer Dia - 2015. október 28.

A képtelenebbnél képtelenebbnek tűnő tesztek sorozata folytatódik. A hajlításpróbák után most a vizes kihívások vannak soron. Íme egy próba, amelyben az összes Apple-mobilt egyszerre tesztelték.

Bár az Apple sohasem állította, hogy mobiljai vízállóak, azért mindig akadnak kísérletező kedvűek, akik csak úgy hajlandóak tönkretenni egy mobilt azért, hogy bizonyítsák azt, ami már amúgy is nyilvánvaló. Nekem személy szerint eszembe nem jutna megfürdetni a telefonomat, csak azért, hogy tényleg igazoljam, hogy nem vízálló. Ráadásul az Apple-mobilok nem is túl olcsók.

Egy valamire azonban valóban jó volt a mostani a teszt, mely során az összes modellt egyszerre eresztették víz alá: méghozzá arra, hogy az ősrégi Apple-telefonok még mindig bírják a strapát, sőt mit több, még fiatalbb társaikat is képesek túlszárnyalni egy hasonló tesztben.

Az iPhone 6s mobilját nem először fürdetik meg, már korábban is volt egy teszt, amelyből az jött le, bírja a vizes kihívásokat, most azonban mindez nem igazolódott be. Az iPhone 3G viszont meglepően jól szerepelt. Nézzétek meg a videót, ha kíváncsiak vagytok, meddig állják a strapát víz alatt az Apple iPhone-jai.

 

Vissza