Új középkategórián felüli Huawei mobil a színen: G7 Plus

Czipperer Dia - 2015. november 9.

A Huawei bejelentette legújabb mobilját, a G7 Plus modellt. A telefon a középkategória feletti G széria tagja, és a készüléket az Ascend G7 utódjaként emlegeti a vállalat.

A Huawei új modellel bővíti mobiljai sorát. A vállalat ezúttal a közép-felsőkategóriás szegmenst célozta meg új mobiljával, a G7 Plusszal. A készülék az Ascend G7 utódjaként lép színre a maga 5,5 hüvelykes, 1080 pixel felbontású, 2.5D Gorilla Glass kijelzőjével, 13 megapixeles főkamerájával, valamint dupla LED vakujával. Ezen felül egy 5 megapixeles szelfi fénylesővl is ellátta a gyártó a mobilt, illetve 32 gigabájt tárhely is dukál hozzá, amely microSD-vel tovább bővíthető.

A modell lelke egy nyolcmagos, 1,5 GHz órajelű Snapdragon 615-ös lapka, amelyhez 3 gigabájt RAM társul. A dual-SIM képes mobil 4G LTE adatkapcsolatra képes, valamint üzemidejéről egy 3000 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A telefon fedélzetén az Android 5.1 Lollipop rendszer fut, a Huawei saját EMUI 3.1-es felhasználói felületével megspékelve. A 167 grammot nyomó modell borítása 90%-ban fém, mindössze egy csekély része műanyag csupán. Az ujjlenyomat-olvasó szenzor pedig a készülék hátoldalán, a főkamera alatt kapott helyet. 


A vállalat elmondása szerint a mobil – többi társához hasonlóan – jövő év februárjában kapja meg a Marshmallow frissítést a fedélzetére. Az árcédula nagyjából 330 dollár körül alakul. Összesen háromféle színkombináció közül választhatnak a felhasználók: ezüst, szürke, illetve arany színben is megvásárolhatják a mobilt.
 

A készülék egyelőre Thaiföldön kapható, de remélhetőleg a jövőben több országban is debütál majd.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza