Ingyenes Office 365 a tanároknak

Kütyü Magazin - 2015. november 20.

Csütörtöktől több mint 150 ezer tanár és oktató ingyen használhatja a Microsoft felhőalapú Office 365 programcsomagját öt PC-n vagy Macen, illetve további öt különböző mobileszközön.

Mostantól teljeskörű a Microsoft szerepvállalása a magyar oktatási rendszer támogatásában, a Microsoft Tisztaszoftver Program kibővítésével. A kezdeményezés a kormány és a technológiai vállalat stratégiai partnerségének keretén belül jött létre. Az egyetemi közösség, valamint az összes, közoktatásban tanuló diák után immár 130 ezer köznevelésben dolgozó tanárnak és 25 ezer oktatónak is biztosítja a legmodernebb Microsoft programok használatát – elősegítve ezzel a tanárok és a diákok közötti valódi kommunikációt és együttműködést. Minden tanár évi 26 ezer forint értékű szoftvercsomagot használhat díjmentesen.

 

Fotó: Reuters


A Word, Excel, Powerpoint és más alkalmazások offline vagy online módon is elérhetővé válnak a számukra. A tanároknak a letöltéshez az Educatio Nonprofit Kft. által biztosított webes felületen kell regisztrálniuk.

Vissza